2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم ...خیلی زیاد

508 بازدید | 35 پست

از خانوادم خیلی ناراحتم...شوهرم رو خونشون راه نمیدن ..الانم باردار شدم خواهرم بهم تبریک نگفت ...الانم‌زنگ زدم به مامانم از غذای دیشب و امروز که میخواد بره خونه خواهرزادش آش بخورن تعریف میکنه..(شاید من دلم خواست)☹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان یکساله که خونشون فقط ۴یا ۵بار رفتم اونم در حد یکساعت دوساعت، از طرفی دلم برای بابام تنگ میشه از یه طرف دلم نمیاد همسرم رو خونه تنها بزارم و برم....وقتی میبینم همه میرن خونه مادراشون هر روز خیلی دلم میگیره

دليل برخوردشون چيه؟اختلاف داريد؟

خیلی باهم خوب بودیم قبلا....تا وقتی که شوهرم فهمید خواهرم با یکی دوست شده...خواهرمم از اون روز رفته به مامانم اینا گفته این پیام های زشتی به من داده(چطور قبل از دوست پسرش شوهرم آدم‌خوبی بود یهو بد شد،برا اینکه از کاراش سر درنیاره)

تنها تو نیستی خانواده من که اصلا داغونم کردن .  مادرم هر روز زنگ میزنه هزار تا مشکل برام میگه اصلا تمام فکرم شده مشکلات اینا امروزم بسکه فکر کردم سرم درد گرفت . اصلا عقل درست و حسابی هیچکدوم ندارن   دیوونه شدم از دستشون بچه هام و شوهرم حاضر نمیشن بیان خونشون  خودمم هر کقت میرم با غصه بر میگردم

خیلی باهم خوب بودیم قبلا....تا وقتی که شوهرم فهمید خواهرم با یکی دوست شده...خواهرمم از اون روز رفته ...

مشكل بزرگي ندارين حيفه يجوري تلاش كن رابطه تون مثل سابق بشه بعد مادرت چرا اين كارو ميكنه جفتتون دخترشين چه فرقي داره 

شوهر بیچارم هرکاری هم میکنه به چشمشون نمیاد ...همین امسال نزدیک به ۳۰میلیون خرج اونا کرده ولی دریغ از یه تشکر...تشکر هم نخواستیم مامانمم باهاش قهر کرده

مشكل بزرگي ندارين حيفه يجوري تلاش كن رابطه تون مثل سابق بشه بعد مادرت چرا اين كارو ميكنه جفتتون دختر ...

دو ماه پیش مامانم گیر داد با خواهرم برن کربلا...۷۰۰تومنشو از من گرفتن بعد همسرم‌گفت حالا که خواهرت با من قهره من چرا بیام فرودگاه...بعدش هم به من یه زنگ هم نزد مادرت که بگه میخوام برم و خداحافظی و اینا.....حالا الانم مامانم قهر کرده چرا فرودگاه نیومدید

دو ماه پیش مامانم گیر داد با خواهرم برن کربلا...۷۰۰تومنشو از من گرفتن بعد همسرم‌گفت حالا که خواهرت ب ...

حق باهمسرته مادرت ميخواسته بره كربلا بايد زنگ ميزد خداحافظي ميكرد كه كينه و كدورت تموم بشه