2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

430 بازدید | 39 پست

دوستان من ۴ سال عروس یه خانواده هستم از دو استان مختلفیم من کنار خانواده همسر زندگی میکنم چند ماه پیش بزادرشوهرم ازدواج کرد و کلا رفتار خانواده شوهرم با من برعکس شد البته قبلش هم میانه چندانی نداشتیم اما برادرشوهرم کلا تغییر کرد توی یه ساختمان هستیم کلا عروس جدید مورد علاقه همه شد و اون هم از فرصت استفاده کرد   با من کلا بد شدن خیلی حالم بد خیلی چکار کنم 😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما عادي باش احترام بزار خانوم و سنگين باش اونا شخصيت خودشونو نشون ميدن با تغيير رفتارشون سر خودتو با چيزهاي مهمتر گرم كن كه اصلا متوجه تغيير رفتارشون نشي

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

روز اول باجاریم خوب بودم وا ز روی سادگی بهش گفتم با خانواده شوهر بینی ندارم و با هم زیاد خوب نیستیم مخصوصا یکی از خواهرشوهرها حالا اون دقیق با همون خوب شده 

والا من که تک عروسم و جاری هم نخواهم داشت از اولش نشونم دادن که ازم خوششون نمیاد.

بیخیال.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

دقیقا برعکسه من شدی...

من وقتی ازدواج کردم جاری بزرگم و برادر شوهرم اینقدر پشت سر ما حرف زدن و بد گفتن که مارو از چشم مادرشوهرم انداختن...

الان اصن مادرشوهرم به من محل نمیزاره...منم مثه خودش رفتر میکنم....سرسنگین....

خدایا شکرت...!❤

عزیزم مگه محتاج دوس داشتن اونا هستی منم یکسری از اینکه خانواده ی شوهرم فرق گذاشتن ناراحت شدم (البته درکل ادمای خوبی هستن)وقتی ب خانوادم گفتن پدرم بهم گفت مگه منو مامانت کم دوستتت داریم ک تو خودتو محتاج محبت اونا نشون میدی ؟بعد حرفم پدرم دیگه کلا کاراشون برام بی معنی شده شماهم برات مهم نباشه مطمینا ادمای دیگه زیادی هستن ک دوستت دارن

دقیقا برعکسه من شدی... من وقتی ازدواج کردم جاری بزرگم و برادر شوهرم اینقدر پشت سر ما حرف زدن و بد گ ...

اره برادرشوهرم شده دایه عزیزتر از مادر تمام کارها رو برا مادرش میکنه خانمش هم هرروز میفرسته اونجا 

صبر و تحمل و بي تفاوتي.

انكار اين رفتارها مثل ويروس ِ توي هواست به همهاز اين شهر به اون شهر،از اين خونه به اون خونه،سرايت مي كنه!

نگران نباش تو تنها ادم روي كره زمين نيستي كه اين مشكلو داره.يكعالمه خانوم اينجا هستن كه مسكلشون همينه و همه دارن به نوعي بخاطر ارامش خودشون تحمل مي كنن،

بعدهم به نمايش هاسون توجه نكن!اين ادمها (خانواده شوهرت) وقتي با عروس ديگه مشكل دارند اشكال از سما نيست به اصطلاح به گيرنده هات دست نزن اشكال از فرستندس!مطمئن بلس فرستنده معيوب تو ارتباط با ايشونم مشكل داره منتها در ظاهر  جلوي شما و يا عمدا براي نشون دادن به شما افراط و يا حفظ ظاهر مي كنن

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟