2777
2789
عنوان

چرا هرچی ریمل میگیرم فرتی خشک میشه

252 بازدید | 28 پست

از هرکی میپرسم میگه من تا زمانی که تموم میشه استفاده میکنم اما من نهایتا خودشو بکشه چهار ماه دووم داشته باشه سریع خشک میشه

ربطی ام ب مارک ریمل نداره چون برندای خوبی استفاده میکنم 

شما چند وقت ی بار ریملتون تموم میشه؟

چیکار کنم خشک نشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی ریمل هست مفته ی بار از دیجی کالا گرفتم خیلیییییییی بلند میکنه مژه هارو دیرم خشک میکنه 

اسمش هم مکسع

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

زیاد استفاده نمیکنم، شاید ماهی یه بار. 

من دو سه بار استفاده میکنم بعد از مدتی میبینم خشک شده😐

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

خب عزیزم جیگرش درمیاد دیگ تو ۴ ماه

موادش که هی تولید نمیشه داخلش ۴ ماه خیلی خوبه ک مال من ۲ ماه میمونن

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

ی ریمل هست مفته ی بار از دیجی کالا گرفتم خیلیییییییی بلند میکنه مژه هارو دیرم خشک میکنه اسمش هم مکسع

حجمم میده؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

من اسنس صورتی دارم نزدیک دو سال شده ولی اصلا خشک نشده فقط داره تموم میشهدرشو حتما محکم نمیبندی یا خی ...

دقیقا اسنس صورتی هم داشتم بعد چند ماه خشک خشک شد

درشو محکم میبندم و فقط تایمی ک ریمل میزنم درش بازه نمیفهمم مشکل از کجاس