2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 39 پست
روز اول باجاریم خوب بودم وا ز روی سادگی بهش گفتم با خانواده شوهر بینی ندارم و با هم زیاد خوب نیستیم ...

تو را خامشی ای خداوند هوش

وقار است و نا اهل را پرده پوش

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

عزیزم مگه محتاج دوس داشتن اونا هستی منم یکسری از اینکه خانواده ی شوهرم فرق گذاشتن ناراحت شدم (البته ...

اره عزیزم پدرو مادر خودم که جونم به جونشون بسته است اما از من دورن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه کلا چند بار باهاشون بحث هم کردم سر همین جریان که شما به اون پسر و برادر بیشتر اهمیت میدین 

نقطه ضعف دستشون دادی 

واقعا چه اهمیتی داره که به اون بها بدن؟؟اینو از من داشته باش کمک و تحویل گرفتن بیشتر راه رو برای دخالت بیشتر باز میکنه

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

شرایط من مثل شماس خودمو ببخشیدا پاره کردم که بفهمونم بهشون اون جاری خیلی موذیه ولی امان ازوقنیکه یکی خودشوبزنه بخواب.الانم بین شوهرم وبرادرش شکرابه.پدرشوهرمم که  نگو کثیف ترازخودش شناسنامه ش.مادرشوهرم دیگه....

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
اره برادرشوهرم شده دایه عزیزتر از مادر تمام کارها رو برا مادرش میکنه خانمش هم هرروز میفرسته اونجا&nb ...

آخ گفتی...

مادرشوهرمن تا قبل ازدواج ما سایه جاری و برادر شوهرمو با تیر میزد ولی دقیقا از وقتی ما ازدواج کردیم یه کاری کردن و جوری رفتار کردن و اینقدر پشت سرما حرف زدن که الان بعده یکسال و نیم خوب نشدن...

چون هنوزم دارن پشته سرمون بد میگن مخصوصا از وقتی جاریم باردار شده دیگه اینقدر ناز و فیس اومد سر همین بارداریش که نگو....

خدایا شکرت...!❤
اره عزیزم پدرو مادر خودم که جونم به جونشون بسته است اما از من دورن 

خانواده ی منم ازم دورن عزیزم بهرحال بهشون نشون بده ک اصلا رفتاراشون اهمیت نداره واست بچسب ب کسایی ک دوستتدارن و دوری کن از ادمایی ک دوستت ندارن .

دنیا گرده  یه روز این عروس جدیده هم از چشمشون میفته و تو عزیز میشی فقط صبر کن

بخدا من نمیخوام با اون بد بشن فقط ناراحتم چرا اینجوری رفتار کردن انگار من و شوهرم شدیم غریبه برا اون خانواده با هم مهمونی میرن گردش میرن میان ما انگار نیستیم برادرشوهرمم شده همرنگ اونا

بخدا من نمیخوام با اون بد بشن فقط ناراحتم چرا اینجوری رفتار کردن انگار من و شوهرم شدیم غریبه برا اون ...

عزیزم من عمر و جوونیم دادم سپر این رفتارا و اخلاقای خانواده شوهرم ولی الحمدالله یه اتفاقی افتاد کلا باهاشون قطع ارتباط کردم راحت شدم 

همیشه گفتن دوری و دوستی پس ازشون دور باش و راحت زندگیتو بکن با شوهرت خوش باش

چرا عزیزم... مشکلت چیه.... من تازه عروسی کردم ۶ ماهه...انشاالله که باردار میشی گلم‌‌....خدا بزرگه. ...

نمیدونم تازه چند ماه اقدام کردم نشدم پلی کیستیک هستم