2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 39 پست
آخ گفتی... مادرشوهرمن تا قبل ازدواج ما سایه جاری و برادر شوهرمو با تیر میزد ولی دقیقا از وقتی ما از ...

حالا مال مادقیقا برعکسه ازوقتیکه جاری کوچیکه اومده بامن بدشدن باردارهم که شدم هیچکس نازمونمیخره😭😭

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
نمیدونم تازه چند ماه اقدام کردم نشدم پلی کیستیک هستم 

حتما پیگیر درمانت باش...

منم اقدامم...تنبلی تخمدان داشتم که خداروشکر حل شد این ماه اقدام جدی دارم...برام دعا کنین که اگه خدا صلاح میدونه بشه انشاالله...🙏🙏🙏

خدایا شکرت...!❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من عمر و جوونیم دادم سپر این رفتارا و اخلاقای خانواده شوهرم ولی الحمدالله یه اتفاقی افتاد کلا ...

من یکسال قطع رابطه کردم باخانواده شوهرم ولی مامانش وباباش همش یکاری میکردن شوهرم ازم دوربشه یامثلا سرراه شوهرم وایمیساد مادرش که بایدغذای منوبخوری منه بدبختم غذاحاضرکرده بودم.خداروشکرفقط که شوهرم ادم گوشی نبود

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
حالا مال مادقیقا برعکسه ازوقتیکه جاری کوچیکه اومده بامن بدشدن باردارهم که شدم هیچکس نازمونمیخره😭😭

الاهی عزیزم...😘😘

از این فرق گذاشتنا خیلی بدم میاد اوایل ازدواجمون خیلی سعی کردم که اینجوری فاصله نیوفته خیلی سعی میکردم با جاریم دوست باشم....

ولی خب ذات خراب درست بشو نیست....

خدایا شکرت...!❤
الاهی عزیزم...😘😘 از این فرق گذاشتنا خیلی بدم میاد اوایل ازدواجمون خیلی سعی کردم که اینجوری فاصله ...

من کلا دشمنم هم بیادجلوم بهش احترام میذارم امااینا لیاقت ندارن بخدا.جاریم متولد80 ولی چنان منو جلوش کوچیک میکنن که احساس میکنم همش10سالمه اینجوری باهام برخوردمیشه.امابازم خداجای حق نشسته

من یکسال قطع رابطه کردم باخانواده شوهرم ولی مامانش وباباش همش یکاری میکردن شوهرم ازم دوربشه یامثلا س ...

من شوهرم اصلا پشتم نیست همیشه منو به زور میبرد خونه مامانش در صورتی که همش بی احترامی میکردن به من و شوهرم ، شوهر من اینقدر ساده بود نمیفهمید 

الان چند ماهه قطع ارتباطیم یکم به ارامش رسیدم ولی همش نگرانم شوهرم باز بره طرفشون

من کلا دشمنم هم بیادجلوم بهش احترام میذارم امااینا لیاقت ندارن بخدا.جاریم متولد80 ولی چنان منو جلوش ...

واقعا هم خدا جای حق نشسته...خودتو ناراحت نکن....

یه روزی همه ما سزای اعمالمون رو میبینیم....هم این دنیا هم اون دنیا....

خدایا شکرت...!❤