2777
2789

منم جفتشو دارم اما باردار شدم اصلا ناراحت نباش.اما کیست پدرمو دراورد

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم جفتشو دارم اما باردار شدم اصلا ناراحت نباش.اما کیست پدرمو دراورد

چقدر این حرفتت ارومم کرد...من الان تو راهم ودارو هام تازه خریدم  خیلی استرس دارم همش نگرانم دکترم گفته این ماه تخمدونات اصلا کار نکرده...

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثین

چقدر این حرفتت ارومم کرد...من الان تو راهم ودارو هام تازه خریدم  خیلی استرس دارم همش نگرانم دکت ...

ببین فقط برو ورزش.

تا میتونی کلاس رقص سعی کن شاد باشی و حال کنی باور کن معجزه میکنه

دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘
چقدر این حرفتت ارومم کرد...من الان تو راهم ودارو هام تازه خریدم  خیلی استرس دارم همش نگرانم دکت ...

نه عزیزم اصلا نگران نباش فقط کیست باعث میشه تو بارداری درد شکمت بیشتر باشه وگرنه هیچ مشکلی نیست..منکه اصلا پریود نمیشدم یا یهو پشت سرهم میشدم ورزشم کن خیلی تاثیرداره 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
چکار کردی بچه دارشدی دارو مصرف کردی

من ورزش کردم متفورمین خوردم عزیزم.تا تونستم پیادا روی بدنسازی چون دکترم گفت هرچقدر ورزش کنی بد بیشتر میتونه خودشو اماده کنه