خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقدر این حرفتت ارومم کرد...من الان تو راهم ودارو هام تازه خریدم خیلی استرس دارم همش نگرانم دکت ...
نه عزیزم اصلا نگران نباش فقط کیست باعث میشه تو بارداری درد شکمت بیشتر باشه وگرنه هیچ مشکلی نیست..منکه اصلا پریود نمیشدم یا یهو پشت سرهم میشدم ورزشم کن خیلی تاثیرداره
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
منم جفتشو داشتم دوسال تلاش کردم و دارو خوردم.ولی دیگه خسته شدم دنبالشو ول کردم و حیلی غافلگیرانه متوجه شدم حاملم.فقط آرامش باید داشته باشی.امیدوارم روزی همه منتظرا بشه.
من ورزش کردم متفورمین خوردم عزیزم.تا تونستم پیادا روی بدنسازی چون دکترم گفت هرچقدر ورزش کنی بد بیشتر میتونه خودشو اماده کنه