2777
2789

وقتی بابام باشه یا مهمون داشته باشیم غذاهامون خوبه بابام که نباشه یا عدسی داریم یا سوپ یا تخم مرغ یا بادمجون یا سیب زمینی 

امشب هم بابام نیست مادربزرگ پدریم خونه ماست برای اون از ناهار قرمه سبزی داریم برای خودمون یتیمچه داریم . 

خدا نکشتت😆🫂

ما ناهار نداریم کلا چون بابام نیس 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

بیخیال سخت نگیر

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکالی نداره عزیزم سخت نگیر یا هم خودت اگه حسش را داری ی چی خوب بپز ، باور کن غذاپختن و لیست غذایی تهیه کردن سخت ترین کار دنیاس 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

نگو ک یتیمچه غذا بده 😄ما ناهار اینو میزاریم کلیم حال میکنیم باهاش

عدسیم شامه فردا داریم 

معمولا شاما سبک تر از ناهار میزارم شوهرمم فقط شاما هست و راضیه 😁

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️