2777
2789
عنوان

خواهرم احمق بازی در اورد

| مشاهده متن کامل بحث + 6973 بازدید | 139 پست

تازه دوستم خونشون بهترین جای تهران

پدرش جواهر فروش معروف

خواهرش پزشک

تهشم اینجوری گند زد به زندگیش!

آخر بدمَد صبح امید از شب من... ——> بعد از چند سال اومدم بگم که بالاخره دمید! جوری که هیچوقت فکرشو نمیکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا سقط کردی اخه ...مگه ب قول ندادین خوب باشین باهم

دوست دختر داره شوهرم 

من ک نمیتونم درستش کنم

طلاقم نمیتونم بگیرم

پس بهتره یه بچه رو بیچاره نکنم

سهم من از تو فقط چک کردن اینستات شد لعنت به این ازدواج اجباری که مارو جدا کرد
تازه دوستم خونشون بهترین جای تهران پدرش جواهر فروش معروف خواهرش پزشک تهشم اینجوری گند زد به زن ...

منم پدرم پولداره

سهم من از تو فقط چک کردن اینستات شد لعنت به این ازدواج اجباری که مارو جدا کرد
دوست دختر داره شوهرم  من ک نمیتونم درستش کنم طلاقم نمیتونم بگیرم پس بهتره یه بچه رو بیچاره ن ...

کار‌ خوبی کردی

آخر بدمَد صبح امید از شب من... ——> بعد از چند سال اومدم بگم که بالاخره دمید! جوری که هیچوقت فکرشو نمیکردم

بخاطرخواهرت نمیکنی..بخاطرخدابکن خودتوبزارجای اون زن بیچاره اش..

خدامیبینه..

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی

حتماً به پدر و مادرت اطلاع بده چون اینجوری که میگی خواهرت هیچ جوره نمیخواد از خر شیطون بیاد پایین، تا حدی که همسر دوم بشه   

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
عزیزم همون برادرت که زندان بود پزشکه؟

زندان بودنشو از کجا میدونی😑

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢

به نظرم تا بعد کنکور صبر کن

چون دوست منم بعد کنکور فهمید

الان تو فشار کنکوره

اینکارو میکنه

ما هم همگی میخاستیم یکاری کنیم

به خانواده دوستم بگیم

به زن طرف بگیم

به خواهر طرف بگیم

اما خداروشکر کاری نکردیم

پشیمون شدن

میگن تحصیلات هیچ ارتباطی به میزان شعور افراد نداره ها اینجاست 😓 لطفا خواهرتو جر بده یا بزن تو دهنش

اینکه تحصیلات به شعور آدما ربط نداره درست!

ولی اینکه این موضوع به تحصیلات چه ربطی داشت جای تامل داره که چرا انقدر به تحصیلات گارد داریم؟؟؟؟

این دختر کنکوریه و تحصیلات نداره و رر رابطه با اون آقا هم چیزی از تحصیلاتش گفته نشده.

این خانوم هم بنده خدا کار بدی نکرده تازه کتک هم که خورده.تحصیلات چه نقشی تو این جریان دلشت؟

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊
اره 

😐😐😐😐😐😐😐دختر ۱۸ ساله و س.ک.س اونم با مرد سندار 😑😑😑

خواهرت بندو ب اب داده یا امیدی هست

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢