2777
2789
عنوان

خواهرم احمق بازی در اورد

| مشاهده متن کامل بحث + 6973 بازدید | 139 پست
دوسته عزبزم،به نظره من کله زندکیه شما چاخان و خالی  بندی هست.حالا اصرار به استمرار داستان هم د ...

آره دقیقا👌

من ازش دلجویی کردم جوابم نداد😕

توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا
بنظرمنکه کاملا سرکاریه ازهمون تاپیک خون بس اونموقع نمیدونم گفتی دانشجوی پزشکی هستی یانه ولی یادمه ر ...

من بهش گفتم چقدر اشتباه تایپ داری بعدم ازش دلجویی کردم که ناراحت نشه جوابم نداد😕

توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همه تاپیکاشو خوندم

همش یه مشت ک و س شعر بود

همش دورغای شاخدار

معلومه خیلی عملی تخیلی میبینه

خدا شفا بده

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت.