2777
2789
عنوان

خیلی زشته

496 بازدید | 28 پست

سلام خانوما من تازه ۲۴ روزه زایمان کردم گلاب به روتون یه چند روزه موقع اجابت مزاج درد دارم و بعد از دفع خونریزی دارم  یه خون قرمز روشن کیا اینجوری شدن تا حاالا خیلی میترسم واقعا خجالت میکشم دکتر هم برم 😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اینجوری شدم..برگ سنا دم کردم خوردم خوب شدم...البته من هیچوقت مشکل یبوست نداشتم فقط همون یدفه،الانم گاهی خون میاد ولی دیگه یبوست ندارم درضمن بیشتر خانوما بعد زایمان همین مشکلو دارن

نمیدونم اگه برگردیم عقب دل طوقی واسه کی پر میزنه..

اخی عزیرم نترس منم اینجوری بودم

ققط میوه بخور و مایعات،پرتقال و خیار بخور 

الانم برای اینکه راحت شی خاکشیر و مث دم کردم با نبات بریز توی اب ولرم ،بعد بخور شیافم بذار

بعد ک خوب شدی دیگه مراقب باش خشک نشه دفعت

منم اینجوری شدم..برگ سنا دم کردم خوردم خوب شدم...البته من هیچوقت مشکل یبوست نداشتم فقط همون یدفه،الا ...

البته من دکترم رفتم بهم یه پماد داد الان خاطرم نیس اسمش چی بود

شما هم بعد زایمان اینجوری شدین

بله..بیس سی روز بعد زایمان.برا من خیلی افتضاح بودتو دستشویی از درد جیغ میکشیدم و تا بساعتم نمیتونسم بیام بیرون