2777
2789
عنوان

چه غلطی کردم ، میکرونیدلینگ

1947 بازدید | 54 پست

دیروز ظهر ميکروانجام دادم گفت اگه کم خون باشی کبود میشه نترس الان من گونه سمت چپ م کبوده هیچ جا نمیتونم برم مدام دارم پمادايي که گفته رو استفاده میکنم کلی آناناس می خورم 

این بیشعور منو گول زد گفت بعد انجامش راحت میتونی بري بیرون حالاکه انجام داده میگه نههه حداقل 3-5 روز همین وضعه و باید 24 ساعته پماد رو صورتت باشه 

مامانمم همش داره غر میزنه ببین چه بلائی سر خودت آوردی دلت درد میکرد این کار و با خودت کردی  

من چیکار کنم با این کبودی ؟ کسي تجربه ای داشته؟

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ميكرونيدلينگ همينه تا ي هفته حداقل نميتوني بري بيرون از خونه، ولي وقتي خوب بشه انقدر پوستت خوب ميشه با همون يك بار نگران نباش ولي كرما و قرصارو مرتب استفاده كن، من مامانم انجام داد به اون كرمه حساسيت داد صورتش شد لبو ولي سر ي هفته خوب شد قرمزياش 

چی هست اصلا

وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁          بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم
ميكرونيدلينگ همينه تا ي هفته حداقل نميتوني بري بيرون از خونه، ولي وقتي خوب بشه انقدر پوستت خوب ميشه ...

خدا خيرت بده یکم حالم خوب شد 

چی هست اصلا

یه روش درمانی برای پوست با یه دستگاه پر سوزن منافذ پوست و باز میکنه و با یه آمپول ماده ای رو می ریزه رو پوست باز با همون سوزنا وارد پوستت میکنه 

چنبار باید انجام بشه ؟پیش دکتر انجام دادی؟

من اصلا نیاز نداشتم دیدم بقیه انجام دادن منم جو گرفتم گفتم برم یه جلسه ببینم چه جوریه ، نه من آرایشگاه انجام دادم