براوووو بگو چکار کنم تا عید ده کیلوکم کنم الان سه کیلو کم کردم ولی واقعا گشنمه شکمم صدا می ...
من خودم با كالري شماري و ورزش مداوم كم كردم
بايد اراده كني و خودتو مقيد كني
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پیدات کردم 😁 بگو چطوری با ذکر مثال توضیح بده قربونت
کالری شماری میکردم بدون ورزش اخه دوتا بچه دارم وقت سرخاروندن ندارم ...روزی 800 تقریبا یا یکم کم و زیاد..جمعه ها یکم بیشتر بود
میرسد روزی که بی هم میشویم..یک به یک از جمع هم کم میشویم..میرسد روزی که ما درخاطرات..موجب خندیدن و غم میشویم..گاه گاهی یاد ما کن ای رفیق..میرسد روزی که بی هم میشویم
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏
چرا سخت بود شیر هم میدادم...ولی خوب میتونستم. الانم تا اضاف میکنم همون مدلی رژیم میگیرم
میرسد روزی که بی هم میشویم..یک به یک از جمع هم کم میشویم..میرسد روزی که ما درخاطرات..موجب خندیدن و غم میشویم..گاه گاهی یاد ما کن ای رفیق..میرسد روزی که بی هم میشویم