2777
2789
عنوان

بیاین بگین کیا لاغر کردن چقدر لاغر کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 70 پست
چهل روز بعد از زایمانم 15کیلو وزن کم کردم بقیه اش هم به مرور تو ماهای بعد

چطوری؟

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

براوووو بگو چکار کنم تا عید ده کیلو‌کم کنم الان سه کیلو کم کردم ولی واقعا گشنمه  شکمم صدا می ...

من خودم با كالري شماري و ورزش مداوم كم كردم

بايد اراده كني و خودتو مقيد كني 

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها فداتون 

چطوری کم کردین اینم بگین

مثلا یکی میگه غذا کم خوردم یعنی چقدر

غذای یکروزتونو بگین

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

من خودم با كالري شماري و ورزش مداوم كم كردم بايد اراده كني و خودتو مقيد كني 

چند کالری مصرف میکردی 

چند کالری میسوزوندی؟

من از دکتر تغذیه رژیم گرفتم گفت تو یک ماه 4 تا 6 کیلو مجازی کم کنی  خب تا عیدم دوماه مونده را ...

فدات شم جیگری

پیدات کردم  😁 بگو چطوری  با ذکر مثال توضیح بده قربونت

کالری شماری میکردم بدون ورزش اخه دوتا بچه دارم وقت سرخاروندن ندارم ...روزی 800 تقریبا یا یکم کم و زیاد..جمعه ها یکم بیشتر بود

میرسد روزی که بی هم میشویم..یک به یک از جمع هم کم میشویم..میرسد روزی که ما درخاطرات..موجب خندیدن و غم میشویم..گاه گاهی یاد ما کن ای رفیق..میرسد روزی که بی هم میشویم
چند کالری مصرف میکردی  چند کالری میسوزوندی؟

من متغير ميبستم عزيزم 

مثلا از اول هفته اينجوري ميرفتم جلو

١٢٠٠

٩٠٠

٧٠٠

٨٥٠

١٠٠٠

٦٠٠

جمعه آزاد بودم

هر روزم نزديك ٤٠٠ تا ميسوزوندم

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
کالری شماری میکردم بدون ورزش اخه دوتا بچه دارم وقت سرخاروندن ندارم ...روزی 800 تقریبا یا یکم کم و زی ...

روزی ۸۰۰ تا سخت نیست؟

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
روزی ۸۰۰ تا سخت نیست؟

چرا سخت بود شیر هم میدادم...ولی خوب میتونستم. الانم تا اضاف میکنم همون مدلی رژیم میگیرم

میرسد روزی که بی هم میشویم..یک به یک از جمع هم کم میشویم..میرسد روزی که ما درخاطرات..موجب خندیدن و غم میشویم..گاه گاهی یاد ما کن ای رفیق..میرسد روزی که بی هم میشویم
کار خاصی نکردم.... خودمم عجیبم شد.... تا ماه نه بارداری وزنم شده بود 79.... بعد زایمان یهو شد 65...6 ...

خانمی ادم وقتی زایمان میکنه خب وزن بچه کم میشه و اینا راحت پنج کیلو کم میکنه دیگع

بعد زایمانت وزن نکردی؟

یعنی میگی موقع اخرای زایمانت ۷۹ بودی بعد که بچه تو ب دنیا و اوردیو اینا و بعد چهل روز شدی ۶۵؟

چرا سخت بود شیر هم میدادم...ولی خوب میتونستم. الانم تا اضاف میکنم همون مدلی رژیم میگیرم

میشه بگی چیا میخوردی با این ۸۰۰ اخه بخوای ۳ تا میوه و دوتا لیوان شیر بخوردی همش میره😊

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
من ۱ماه پیش۷۴کیلوبودم الان۶۸و۳۰۰گرم هستم. باکم خوردن

چند کالری میخوردی عزیزم اتفاقا الان من ۷۴ هستم میخوام ماه بعد این موقع ۶۸ بشم