2777
2789
عنوان

بیاین بگین کیا لاغر کردن چقدر لاغر کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 70 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم میخواد ولی همزمان اقدامم دارم نمیتونم ب رژیم پایبندباشم😢😢😢ولش کردم

اقدام به وژيم چه ربطي داره؟ 

شما شيريني و چربي و نوشابه و فست فود و سس و كربوهيدرات اضافه نخوري باردار نميشي؟ 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
اقدام به وژيم چه ربطي داره؟  شما شيريني و چربي و نوشابه و فست فود و سس و كربوهيدرات اضافه ...

همین الانم شیرینی و چربی و نوشابه و فست فود و سس نمیخورم

همین الانم مراعات میکنم

ولی اینکه بخوام زیر هزار تا کالری بخورموالان نمیتونم.چون بخوام رژیم بگیرم اونجوری میگیرم.مث چن ماه پیش.بدنم ضعیفه و کمخونی شدید دارم برای همین الان نمیتونم😒ضمن اینکه وزنمم کاملا نرماله و من میخوام زیاد از حد لاغر کنم

🍓🐣🍒
خانمی ادم وقتی زایمان میکنه خب وزن بچه کم میشه و اینا راحت پنج کیلو کم میکنه دیگع بعد زایمانت وزن ن ...

سه روز قبل از سزارینم تو مطب دکتر خودمو وزن کردم دقیقا 79کیلو بودم.... 40روز بعد از سزارینمم تو خونه خودمو وزن کردم شده بودم 65کیلو.... وزن زیادی کم کرده بودم....

ی بسته مولتی ویتامین و ی بستهزینگ پلاس خریدم

ببین زینک‌رو نباید زیاد مصرف کنیا 

تو نت سرچ کن ...

دو هفته بخوریدفک کنم باز دو هفته نبتید بخوری البته اصلا مطمعنم  نیستم 

بعدم سعی کن سبزی و میوه و اب زیااااااد بخوری هم سیر نگهت میداره هم برا بدنت مفیده

همین الانم شیرینی و چربی و نوشابه و فست فود و سس نمیخورم همین الانم مراعات میکنم ولی اینکه بخوام ز ...

كالري زير هزار براي همه مضره ، من حتي با روزاي فست كه دو بار در هفته پونصد تا ميخورن مخالفم .

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟