2777
2789

سلام دوستان ...نزدیک به دو ساله قصد خریدن خونه داریم ولی تقریبا از امسال خیلی جدی شد که اونم خودتون از شرایط مسکن خبر دارین که چه بر سرش اومد...

حالا من یه مدته خیلی تو دیوار دنبال خونه میگردم و حس میکنم قیمت ها یکم اومده پایین تر...به نظرتون الان اقدام به خرید و فروش خونه کنیم بهتره یا بعد عید؟؟

قیمت ها همینجوری میمونه یا بازم بالاتر میره؟؟

حدسیات شما دوستان چیه؟؟؟

و خدایی که به شدت کافیست…🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فعلا باید خونه خودمون فروش بره تا ببینبم چه قدر میتونیم روش بزاریم...خونه خودمون تا چند وقت پیش متری ۱۰ تومن بود...الان نمیدونم کمتر شده یا نه...با پس اندازی که خودمون کردیم فروش طلا و ماشبن و این حرفا و فروش خود خونه شاید به ۸۰۰ تومن برسه

و خدایی که به شدت کافیست…🌿

پایین تر که نیومده اصلا.بالاترم رفته. اتفاقا چتد روز پیش مادرم اینا خونه پدریشون و فروختن متری دو تومن بیشتر از چند ماه قبل فروش رفت!

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

نه پايين نيومده

من سمت شرقم همين ديروز قيمت كرديم متري ١٦ نوساز

فكر نميكنم پايين بياد

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏