رفتنش مهم نيست فقط زورم ميگيره..دارم ازاين ميسوزم كه حتي مادربزرگ ودخترخاله هامم بردن اما به من خبرندادن تازه من بچه اي چيزي ام ندارم كه بهاد اذيتشون كنه😒 الان به خواهرم پيام دادم احوالپرسي كنم گفتم چخبركجاييد گفت توراه شيراز اول فكركردم شوخي ميكنه بعدفيلم وعكس فرستاد ديدم راست ميگه همشون توماشين بزن برقصن گفتم چرا به من خبرنداديد؟ گفت نميدونم والا
میخوام یه کتاب بنویسم با موضوع چگونه در زندگي موفق شویم. تموم کارایی که کردم رو بنویسم بگم این کارا رو انجام ندین
اينقدناراحتم همشونو بلاك كردم هم از تل هم شمارشونو بلاك كردم ديگه وقتي تو شادياشون زنگ نزدن ميخوام ت ...
گلم قهر رفتار بالغانه نیست ،ناراحتی تو درک میکنم،ولی بهترین راهش اینکه برگشتن صحبت کنی و دلیلشو بپرسی که اگه مشکلی هست برطرف کنید یا شاید دلیل قانع کننده ایی داشتن
اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترینها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی میشوند
اينقدناراحتم همشونو بلاك كردم هم از تل هم شمارشونو بلاك كردم ديگه وقتي تو شادياشون زنگ نزدن ميخوام ت ...
خوب اینکارم خوبه .ولی باز نزار همسرت بفهمه البته بستگی به شناخت خودت داره.من همسرم خیلی ظرفیت داره وقتی بهش بگم ولی بعدا مشکل حل شه اصلا فراموش کرده انگار اون موقع فقط در حد درد دل برداشت میکنه.اگر گفتن چرا بهشون بگو.همسرت فکر میکنی می ذاشت باهاشون بری تنها .خودت فکرت به چیزی نمیرسه
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
گلم قهر رفتار بالغانه نیست ،ناراحتی تو درک میکنم،ولی بهترین راهش اینکه برگشتن صحبت کنی و دلیلشو بپرس ...
الان فقط شاید همین ارومش میکنه ولی اینکه سفروزهر کنه درست نیست اول باید دلیل کارشونو بدونه
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
خانواده منم نمیدونم چرا با من خوش نیستن. منم انقد دلم گرفته بود میخواستم تاپیک بزنم. مثلا میبینی خواهرم مهمونی گرفته دقیقا انداخته زمانی که ما خونه مادرشوهرمیم تو شهرستان. یا مثلا تولد گرفتن بازم انداختن همون روزی که من نیستم با اینکه یه هفته از تولد گذشته بود حالا من باشم تولد نمیگیرن...کلا خیلی دلم گرفته
من ناراحتیمو بروز نمیدم کلا.خودمو جوری بار اوردم که اصلا نمیذارم کسی بفهمه که تونسته منو ناراحت کنه ...
منم همینجوری هستم عزیز.هم خیلی مغرورم هم دلم نمیخواد کسی رو ناراحت کنم.ولی خب برای خودم خوب نشد.فکر میکنم چه مجردیام چه الان کم اهمیت ترین عضو خونواده پدریم هستم