2777
2789
عنوان

كل خانوادم رفتن سفر خونه خالم اما به من خبرندادن دارم دق ميكنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2429 بازدید | 126 پست
اوووووف عزیزم حالا موضوع اونقدر حاد نیست که دیگه کل مهر و محبت مادر فرزندی رو زیر پا بذاره و هر چی ا ...

من که اینجوریم اگه کوچک ترین کاری بکنن تو خونه محشر ب پا میکنم یه بار بابام شام گرفته بود ولی اندازه ما نگرفته بود میگفت نمیدونستم هستین همون شب یه محشری ب پا کردم که مهمونی و خراب کردم مامانم ب گریه زاری افتاد بابام تا صب زنگم میزد اصن یه وضعی😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرم اخر كه ميفهمه..مثلاامشب ميخادبره شيفته منوميذاره اونجاميره بگم نميرم نميپرسه چرا؟

خوب بگو گفتن میای یهویی بود .منم گفتم یهویی امادگی ندارم.مثلا اگر هنوز حقوق نگرفتین بگو دیدم هنوز حقوقو ندادن.یا هر چی که ضایع نباشه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

همسرم اخر كه ميفهمه..مثلاامشب ميخادبره شيفته منوميذاره اونجاميره بگم نميرم نميپرسه چرا؟

خوب گلم بگو رفتن سفر چون تو سرکار میری ما نرفتیم،دلیل نبردن شمما ممکنه این باشه یا ممکنه خوش سفر نیستید یا اخلاق خاصی داره همسرت علت رو در خودتون ام میتونید جستجو کنید،بهتره برگشتن بپرسید بدون ابراز ناراحتی علتشو

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند

بعضیا واقعا خودتونید یا اداشو در میارید.عجیبا غریبا.پس فردا روز اولاد دار میشید جواب میدید..جالبه میگن قضاوت نکنید ولی بدون شنیدن دلیل یا هر چی حکم اعدامم و اسمو از شناسنامه در اوردن صادر شد

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

وای عین خانواده من. خواهرم یه بلوک اونورتر از ما میشینه. یعنی حتی آسانسورامون هم یکیه، بعد هی چپ و راست مامان و بابام و داداشم اینا رو دعوت میکنه به من نمیگه. تازه یه بار عمم و پسرش هم دعوت بودنو ما نبودیم. من از رو عکسی که فرداش عروس عمم گذاشت فهمیدم اونجا بودن. تا 2-3 روز هرچی یادش میفتادم گریم میگرفت.

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
من که اینجوریم اگه کوچک ترین کاری بکنن تو خونه محشر ب پا میکنم یه بار بابام شام گرفته بود ولی اندازه ...

گلم کارتون اشتباهه مثل افراد نابالغ عمل نکنید،فوقش دوتا پرس اضافه میکردن،لحظات بودن با خانواده اتون رو تلخ نکنید که برنمیگرده

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
زنگ بزن  از همشون به طرز بدی گلگی کن ببخشید که خانوادتن کوفتشون کن تو این دنیا باید دهن دری ...

اينقدناراحتم همشونو بلاك كردم هم از تل هم شمارشونو بلاك كردم ديگه وقتي تو شادياشون زنگ نزدن ميخوام تاصدسال توغماشونم نزنن 

‏‏میخوام یه کتاب بنویسم با موضوع چگونه در زندگي موفق شویم. تموم کارایی که کردم رو بنویسم بگم این کارا رو انجام ندین  
منم خونواده شوهر م باهام اینجوری هستن از ردز اول خیلی بهم بی احترامی کردن دق کردم هروقت یادم میاد ب ...

منم خانواده همسرم همینن از رو‌عکسا مراسماشونو میفهمم ولی به جایی جواب پس میدن.

من که اینجوریم اگه کوچک ترین کاری بکنن تو خونه محشر ب پا میکنم یه بار بابام شام گرفته بود ولی اندازه ...

واااا 

خوب نمیدونسته هستین 

چکاریه ک خونواده تو اینجوری خورد کنی

خیلی کار زشتیه

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور
وای عین خانواده من. خواهرم یه بلوک اونورتر از ما میشینه. یعنی حتی آسانسورامون هم یکیه، بعد هی چپ و ر ...

الهي. واقعا دركت ميكنم سخته خيلي

‏‏میخوام یه کتاب بنویسم با موضوع چگونه در زندگي موفق شویم. تموم کارایی که کردم رو بنویسم بگم این کارا رو انجام ندین