2777
2789
عنوان

كل خانوادم رفتن سفر خونه خالم اما به من خبرندادن دارم دق ميكنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2429 بازدید | 126 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افتخارم نداشته باشه دیگه اون اخرین باری بود که حواسشون نبود من هستم الان حتی اگه نباشم سهم منم ...

عزیزم شما احترامو گدایی میکنه این حقارتش بیشتر از بی احترامی دیدنه ببخشیدا کلی نسبت به این رفتارا منظورم بود نه فقط شما

[QUOTE=80486469]عزیزم شما احترامو گدایی میکنه این حقارتش بیشتر از بی احترامی دیدنه ببخشیدا کلی نسبت به این رفتارا من ...[/QUOT من کلن از بچگی همینجوری بودم الانم با اینکه نوزده سالمه همینجوریم اطرافیانم کامل میشناسن منو جواب بدی رو خیلی زود میدم حتی الان چندماهه نزاشتم مامانم بره خونه مامان بزرگم چون به مامانم بی احترامی کرده بود 

افتخارم نداشته باشه دیگه اون اخرین باری بود که حواسشون نبود من هستم الان حتی اگه نباشم سهم منم ...

دوستانه ازت میپرسم یعنی احساسی که دیگران در کنارت دارن هم برات مهم نیست؟ 

برات مهم نیست واقعا عزیزانت از بودن در کنارت لذت نبرن؟ برات مهم نیست که توی دلشون نگن کاری نکنیم دهنش دوباره باز شه؟ 

برای دیدنت لحظه شماری نکنن؟

وقتی میبوسنت عمیقا دلتنگت نباشن؟

حقیقت باور نمیکنم برات مهم نباشه

یه روزی دختر خالم که عین خواهر دوستش داشتم و دارم بهم گفت تو تا وقتی که خوبی خیلی خوبی

انقدر خوبی که میتونی یه آدمو از فرش به عرش ببری انقدر که بلدی حال آدمو خوب کنی

ولی وقتی بدی خیلیییی بدی و همون آدمو از عرش به فرش میاری 

بعضی رفتارات باعث میشه عزیزانت، همونایی که برات مهمن کنارت آرامش نداشته باشن حتی اگر نشون ندن.

از این حرف دخترخاله م بهم دوازده سال گذشته ولی اثرش هنوووووز روم مونده که یاد بگیرم من و شما حقققق نداریم آرامش دیگران رو بخاطر آرامش خودمون از بین ببریم.

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
دوستانه ازت میپرسم یعنی احساسی که دیگران در کنارت دارن هم برات مهم نیست؟  برات مهم نیست واقعا ...

حرفات درسته ولی اخلاقمه نمیتونم عوضش کنم حتی وارد جمع میشم تا کسی سمتم نیاد واسه سلام من سمتش نمیرم حتی اگه طرف خالم باشه یا خاهرم حرفتون درست یه خاهر دارم مامان بزرگم یعنی طرف بابام به پدرم میگن دلمون براش تنگ شده ولی اوه اوه أمون از دست اون دخترت یعنی من😂😂 منم میگم بدرک که دلشون تنگ نمیشه من همینم

اينقدناراحتم همشونو بلاك كردم هم از تل هم شمارشونو بلاك كردم ديگه وقتي تو شادياشون زنگ نزدن ميخوام ت ...

این کار رو نکن

اتفاقا زنگ بزن

حسابیاز دماغشون درار

الان میگن ولشکن

برگردیمباهاش دوستمیکنیم

عیشمونو بهم نزنیم

قهر نکن

دعوا کن

زشت و قشنگیش برام مهم نیست همین که همون شب و براشون تلخ کنم دلم خنک شه کافیه

وااا 

دل پدر مادرت و میکشی و دل خودت خنک میشه خواهر؟

من اخم ب چهره ی پدرم بیاد مرگمو جلو چشمم میبینم 

مگه احدی میتونه چپ ب مدر من نگاه کنه 

خط قرمز پدر و مادرمه

هیچ کس زاییده نشده بخواد اوقاتشونو تلخ کنه حتی خودم😊

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور
وااا  دل پدر مادرت و میکشی و دل خودت خنک میشه خواهر؟ من اخم ب چهره ی پدرم بیاد مرگمو جلو چشمم ...

عزیزم منم کسی بخاد ناراحتشون کنه برخورد بدی دارم باهاشون گفتم که مامان بزرگم چندماهه رنگ خونمونو ندیده چون مامانمو ناراحت کرده یعنی دوتا مامان بزرگمو نمیزارم بیان خونمون چون بدم میاد ازشون بد ذاتن ولی خودمم اگه پدرمادرم بهم بی احترامی کنن که جرات نمیکنن قاطی میکنم😂😂😂