2777
2789
عنوان

كل خانوادم رفتن سفر خونه خالم اما به من خبرندادن دارم دق ميكنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2426 بازدید | 126 پست
ببخشيد اينقدناراحت بودم كسيو نداشتم دردودل كنم تاپيك زدم. خداشمارو ازمن نگيره!! به شوهرم كه نميتونم ...

مثل من باهم میرن بیرون تفریح اصلا ب من نمیگن پنج تا خواهر یکسره بازار وقتی میگم بیاین باهم بریم میگن حوصله نداریم فرداش میبینی همه باهم میرن روضه داشتن همه رو دعوت کردن ب من هیچی نگفتن

خدای ممنونتم بخاطر گل دخترام 😍😍😘😘😘😚😚😚😚😚😚😚😚😙😙😙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرت اصلا نگی ها اصلا هم ناراحتیتو پیشش نشون نده.ولی خب حق داری منم بودم ناراحت میشدمو حتما زنگ میزدم به مامانم گریه میکردم و میگفتم اصلا ازت توقع نداشتم

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
خواهرم گفت يهويي شد.. اخه چطوريهويي شد كه مادربزرگ ودخترخاله هاوخالمم هستن

یاد فیلم تنها در خانه افتادم تیترت رو دیدم ولی اومدم تو تاپیکت متنت رو خوندم واقعا ناراحت شدم

به نظرم فعلا فکر خاصی نکن و ناراحت نباش

بذار روی این حساب که شاید واقعا چیزی هست که نمیدونی و ممکنه واقعا حرفی بزنن که بتونن قانعت کنن یا شرایط رو توضیح بدن از دلت در بیارن

شاید مثلا رفتن خونه مادربزرگت سر بزنن یه دفعه مثلا خاله ت پیشنهاد داده بعد دیدن جا نیست م یا سخته بیان دنبالت یا شوهرت مخالفت میکنه یا هر چیز دیگه که بهت نگفتن 

بذار بیان بعد ازشون بپرس و مستقیم بگو دلت شکست از این کارشون توی دلت نگه ندار که کینه بشه و از دستشون ناراحت بمونی ولی سفرشون رو هم خراب نکن

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

من یه بار مامانم اینا اومده بودن خونم بعد واسه خواهرم سوغاتی خریدن بمن نشون ندادن انقد بهم برخورد که نگو.هیچی نگفتم ولی تو دلم ناراحت شدم از کارشون.احساس کردم تحقیرم کردن که مثلا شاید حسودیم بشه

من همین یه دونه ام!
من ب جای تو بودم میگفتم گوشیو بده ب مامان کلی حرف بارش میکردم بعدم میگفتم دیگه تا اخرعمرت رنگ منم نم ...

اوووووف عزیزم حالا موضوع اونقدر حاد نیست که دیگه کل مهر و محبت مادر فرزندی رو زیر پا بذاره و هر چی از دهنش میاد بار مامانش کنه و اینجوری بگه.یه کم گریه زاری و گله کردن کفایت میکنه

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)

من ناراحتیمو بروز نمیدم کلا.خودمو جوری بار اوردم که اصلا نمیذارم کسی بفهمه که تونسته منو ناراحت کنه یا هرچی.ولی تو خودم ناراحت میشم و با گریه یا نوشتن و قران و...خالی میکنم خودمو

من همین یه دونه ام!

دختر خوب بعد که اومدن حرفتو بزن گفتن یهویی شد بگو چطور همه بودن.ولی خشونتم لازم نیست بعدا بدون اینکه همسرت متوجه شه تلافی کن حالا یه مدت سر سنگین شو یا...اگر دلیلشون قانع کننده نبود.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

خواهرت مجرده؟ شاید نمیخواستن تو از شوهرت دور باشی؟ هان؟ اگه اینجوره از نظر من عیب نداره بهت نگفتن چون ما هم زن و شوهرا بدون هم مسافرت نمیریم نه زن نه مرد

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
دختر خوب بعد که اومدن حرفتو بزن گفتن یهویی شد بگو چطور همه بودن.ولی خشونتم لازم نیست بعدا بدون اینکه ...

همسرم اخر كه ميفهمه..مثلاامشب ميخادبره شيفته منوميذاره اونجاميره بگم نميرم نميپرسه چرا؟

‏‏میخوام یه کتاب بنویسم با موضوع چگونه در زندگي موفق شویم. تموم کارایی که کردم رو بنویسم بگم این کارا رو انجام ندین  

اگه مشكل قبلي با هم ندارين شايد با شوهرت راحت نيستن منم بودم دلگير ميشدم اما غرورم حتي احازه نميداد بپرسم چرا. من باشم نه از رو گله گي اما از رو كنجكاوي دليلشو ميپرسيذم كه اگه مشكلي هيت برطرف كنم