2777
2789
عنوان

کیا بچشون ۲ اسم داره بیاین لطفا

1092 بازدید | 19 پست

من پسرم و۲ اسمه گذاشتیم محمد حسین تو شناسنامه اما سامیار صداش میزنیم به نظرتون در آینده به مشکل بر میخوریم ؟داشتین موردی لطفا بگید 

تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز ؟میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بپرسم چی شد که سامیار صداش زدید؟؟

یا اینکه چرا همون سامیارو نذاشتید شناسنامه ش؟؟

بله به مشکل میخوره بعد برا مدرسه س

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
من خودم دو اسمه بودم خیلی بده  اصلا ادم گیج میشه  اگه جای شما بودم همون محمد حسین صداش م ...

آره قشنگه❤

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

برای خود بچه خیلی خیلی سخته هرکس به یه اسم صداش میزنه و خب خود بچه معمولا یکی از اسما رو بیشتر دوست داره تو مدرسه هم که براش خیلی سخته چون همه به اسم کوچیک صدا میزنن خیلی از بچه های ابتدایی دو اسمه تا چندوقت گیجن چون به یکی از اسما عادت ندارن

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        

من دو اسمه هستم شناسنامه شیما و خونه نیلوفر خوب چرا اینکارو میکنید قشنگ یه اسم بدارین من چند ساله به همه میگم همون شیما صدام کنین نیلوفر دوست ندارم با اینکه ۲۷ سال نیلوفر صدام کردن

لطفا برام دعا کنیدبرای تحمل گند اخلاقیهای خانوادم خدا بهم صبر بده  زودتر زمان عروسیم سر برسه نامزدم عشق ابدی زندگیمه M😍😘

من سه تا اسم دارم بچه هام دو اسم 

تازه وقتي فاميلهاي دورترمو ميبينم ميفهمم چهار اسم داشتم به مشكلي هم برنخوردم 😕

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

سامیارو من خیلی دوست داشتم همش سامیار صداش میزدم وقتی تو شکمم بود اما چون تو محرم به دنیا اومد و۷ماهه بود وخیلی عذاب کشیدیم  همسری گفت بزاریم محمد حسین که گذاشتیم ولی چون عادت کرده بودم همون صداش زدم سامیار 

تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز ؟میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم

خیلی بد شد که....چه فایده داره اصلا ۲ اسمی اسم رو هم بیشتر از یکبار ثبت احوال تغییر نمیده اگه میخواین یه اسمی کنید تصمیم نهایی تون رو بگیرین و انتخاب کنید 

توی مدرسه یا دانشگاه و حالا ازدواج بیشتر به اسم شناسنامه کار دارن تا اسم مستعار....اسم شناسنامه اسمیه که طرف رو باهاش میشناسن 

دنیا پر است از انسان هایی به ظاهر زیبا که هر روز لباسی نو بر تن می کنند ولی نزدیکشان که میشوی بوی کهنگی عقایدشان آزارت میدهد.