2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من استفاده کردم یه بار کنار ناهار و شام و صبحانه و میوه و مین وعده های ریز ۱۳ کیلو اضافه کردم خیلی هم سخت وزنم پایین اومد .در کل شاداب شده رودم ولی مواظب باش کنارش سردیجات بخور چون خیلی گرمه به کبد و کلیه هات فشار میاره 

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
خواهر من میخواست سفارش بده ولی سه دفعه تماس گرفت هربار یه چیز متفاوت بهش میگفتن ترسید نخرید . بنظرم ...

رو سایتشون کلا موادشو گفته من خودم درستش کردم البته یه تغییراتی هم توش دادم یه چیزهایی خودم بهش اضافه کردم ...

چن هفته خوردی از پودرش؟؟دستورش چ جوری باید مصرف کنیم؟

من سه ماه خوردم ۱۳ کیلو اضافه کردم .خودشون که گفتن باهاش فرنی درست کنید ولی من نتونستم بخورمش بعد هر وعده غذایی یه قاشق سر پر +ا قاشق گین آپ کودکانو با شیر قاطی میکردم و میخوردم .کاکائو رو ازش حذف کردم بهش شیر خشک اضافه کردم.پودر سنجد.توت خشک .مغز آفتابگردان .تخم کدوتنبل.آجیلهاشو بیشتر کردم .جینسینگو فقط برا ماه اول بهش اضافه کردم برا ماههای بعد حذفشون کردم (برای خانمها خوب نیست) نباتشو کم گذاشتم و... طبق مزاجم تنظیمش کردم .

من سه ماه خوردم ۱۳ کیلو اضافه کردم .خودشون که گفتن باهاش فرنی درست کنید ولی من نتونستم بخورمش بعد هر ...

این دستوری ک گذاشته واسه یک ماه زیاد نیس؟؟یا واسه یه ماهه؟؟چقد خوب اضافه کردی ایول