2777
2789
عنوان

باز بودن رگ قلب نوزاد یا PDA هر کی این مشکل رو داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 13992 بازدید | 50 پست
دعوت دوستیمو تایید کن تا هی راجبش بهم بگیم فک کنم نوزادامون همسن من دارم میمیرم از استرس هیشکیم تواط ...

چرا نمیبرینشون دکتر خب ؟!!  به نظرم با متخصص قلب و عروق صحبت کنید راجبعش یا به دکتر خودش بگین که ایشالا زودتر مشکلشون حل بشه براتون دعا میکنم عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتری گفت احتیاجی نیست بزرگتر شده از بین میره

اندازش یادت نیس چند میل بود؟؟؟والا میگن خود بخود ازبین نمیره تو نوزادا کامل منم استرس دارم بااینک دکتر گف اندازه سر سوزنع

بردم گف س ماه دیگ بیا ببینم بسته شده یانع 

خب ایشالا که توی این چند وقت خوب خوب میشه نگران نباش عزیزم توکل به خدا من ادرس این دکتره که بچه خواهرم رفته پیششم برات میزارم ایشالا که احتیاج پیدا نکنی بهش ولی اگر لازمت شما یه ویزیت کوچولوتو ببر 

دکتر ندا مهرعلیزاده متخصص قلب و عروق در تهران | متخصص قلب و عروق در تهران (drmehralizadeh.com)

سلام مشکل pda دختر شما حل شد به امید خدا؟منم بچم همچین مشکلی داره

من دو ماهگی تشخیص دادن و همون موقع بهم گفت بسته نمیشه و نیاز به آنژیو داره با توجه به رشدش که خوب بود (فکر کنم ورن ۹ تا ۱۰ کیلو لازمه برای عمل)

یک سال و سه ماهگی انژیو شد

خدا رو شکر اصلا سختی نداشت بلافاصله بعد ازعمل میگفت دو دو و میخواست راه بره  البته دکتر گفته بود نباید راه بره روز بعدش راه میرفت بدون درد و مشکلی انشاالله برای شما هم اگر انژیو لازم شد راحت باشه

من دو ماهگی تشخیص دادن و همون موقع بهم گفت بسته نمیشه و نیاز به آنژیو داره با توجه به رشدش که خوب بو ...

سلام عزیزم بچتون الان حالش خوبه من دخترم 2ماه پیش آنژیو انجام دادن و بستن الان یکم سرما خورده هست ولی وقتی میخابه هنوزم عرق می‌کنه بچه شماهم عرق می‌کنه یانه ممنونم جوابمو بدین؟