2777
2789

سلام خانوما من پسرم الان یک سالو یک ماهشه بدنيا ک اومد دکتر معاینه کرد گفت قلبش صدا اضافه داره رفتیم نوار قلب و اکو قلب گفتن رگ قلبش بازه خودش بسته میشه دوباره یک ماهگی بیاین دوباره ک رفتیم بسته شده بود الان پسرم وقتی گریه میکنه بعد گریه ک آروم میشه چ خواب یا بیدار همش هی هی میکنه دیدین بچه ها گریه میکنن اینکار انجام میدن اینم اینجوری میکنه ممکنه به خاطر قلبش باشه آخه وزنش هم همیشه کمه خیلی نگرانم الانم هر وقت میبرمش دکتر میگم صدا قلبش گوش کنه میگه مشکلی نداره اما من هنوز نگرانم میترسم در آینده اش مشکلی واسش پیش بیاد

نه بابا خیلیها با این مسئله به دنیا میان و خوب میشن  پسرت خوب شده دیگه نگران نباش

حالا اگه برای اطنینان میخوای بازم ببر چک کنه قلبشو

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پسرم منم بردم دکتر بعد اکوواین حرفا گفت صدای های اضافه داره اما احتیاج به دارو وویزیت مجدد نیس ...

پسر منم اصلا دارو مصرف نکرد دکتر گفت خودش خوب میشه و شد ولی چون موقع گریه این کار میکنه میگم شاید از قلبش باشه

پسرمنم مشکل قلبی داره وقتی بدنیا اومد قلبش صدا اضافی داشت و طی اکو معلوم شد قلبش سوراخه دوماه بعدش دوباره بردیم گفت یکی از درچهاش تنگ به نظر میرسه حالا الان باید 6 ماهگی هم ببرم پیشه ی دکتر دگ یه دکتر خوب معرفی میکنید

فقط خدا برایم کافیست