2777
2789
عنوان

باز بودن رگ قلب نوزاد یا PDA هر کی این مشکل رو داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 13992 بازدید | 50 پست
خدا رو شکر ،با عمل یا خود به خود،و در چه سنی؟

قربون شما،خداروشکررر...خوبه خود.از ۵روزگی تشخیص داده شده.حدود ۵۰ روز دارو مصرف میکرد.بعد دیگه مرتب دکتر ویزیتش میکرد و اکو.... بعد از یکسالگی دکتر گفت دیگه نگرانش نباشید خود به خود خوب میشه و احتمال زیاد نیاز به عمل پیدا نمیکنه تو اکوهای بعد هم همین نظر رو داشتن.و دیگه الان کاملا خوبه خداروشکر

😶
قربون شما،خداروشکررر...خوبه خود.از ۵روزگی تشخیص داده شده.حدود ۵۰ روز دارو مصرف میکرد.بعد دیگه مرتب د ...

برای بچه من تازه تو ۵ ماهگی تشخیص دادن،تا حالا یه عمل داشته(برای مورد دیگه)واقعا نگرانم و کم طاقت براش دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربون شما،خداروشکررر...خوبه خود.از ۵روزگی تشخیص داده شده.حدود ۵۰ روز دارو مصرف میکرد.بعد دیگه مرتب د ...

ددختر منم همین مشکل داره تو دو روزگیشه تشخیص داد ولی دکتر گفتو کوچیکه بسته میشه برو یک ماه بعد بیا. دارو بهش نداد برای شما هم کوچک بود یا بزرگ بود؟ دکتر از کی دارو داد بهش؟

خانومی بادارو رفع شد مشکل پسرتون؟؟؟من پسرم هم ۳۹ هفته بوده و بالغ هم وزنش ۳۵۰۰ نمیدونم چراpdaش باز م ...

دختر  منم همین مشکل داره برای شما دکتر دارو نداد ؟ به من گفته خودش بسته میشت هیک ماه بعد بیام خیلی گرانم دکتر به شما چی گفت

دخترمن وقتی دنیا اومد سه تا سوراخ تو قلبش داشت تا یکسالگی تحت درمان بود اما خداروشکر خوب شد دیگه

سوراخذهمون فوکوس اکوژنه؟

تیکر تولد یک سالگی پسرم ❤❤❤هدیه خداس بین همه تنهایی هام خدا جواب دعاهام رو داد خدایا ازت ممنونم خدایا مراقب بچم باش و سالم بدستم برسونش اخه خودت میدونی چقد عاشقشم 💓 عزیزمامان خیلی دوست دارم مرسی هستی مرسی آرامشو برام اوردی ...
ددختر منم همین مشکل داره تو دو روزگیشه تشخیص داد ولی دکتر گفتو کوچیکه بسته میشه برو یک ماه بعد بیا. ...

منم پسرم ۵روزگی تشخیص دادن دارو نداد فقط گف شیر مادر بخوره سه ماه دیگ بیاد اکو منم خیلی نگرانم ...نوزادشما نارس بوده ؟؟؟؟

منم پسرم ۵روزگی تشخیص دادن دارو نداد فقط گف شیر مادر بخوره سه ماه دیگ بیادیر ؟

اکوسیزچ منم خیلی نگرانم ...نو ...

ن‌ه ل  برای شما نارس بودمگه ؟ من شیرم زیاد نیست به غیر شیر خودم شیر خشک میدم ایرادی داره ؟ دکتر بهت گفت فقط شیر مادر یعنی شیر خشک بدم بهش ایرادی داره

ن‌ه ل  برای شما نارس بودمگه ؟ من شیرم زیاد نیست به غیر شیر خودم شیر خشک میدم ایرادی داره ؟ دکتر ...

ن منم کمکی میدم ...منظورش این بود شیر مادرم بخوره چون میگن شیر مادر خیلی از بیماریارو دفع میکنه ...ن نوزاد منم کامل بوده ولی نمیدونم چرا بسته نشده براش اخه میگن تو نارس ها بیشتره 

اندازه نگفت فقط ۵ روزگی گف بازه و فشار رو ریشه همین ...واسه شما فشار رو ریش نبود چون باز بمونه رو ری ...

دعوت دوستیمو تایید کن تا هی راجبش بهم بگیم فک کنم نوزادامون همسن من دارم میمیرم از استرس هیشکیم تواطرافیانمون اینجورنشده تازه همچین چیزی شنیدم 😔😔هنوز تو شوکم