سلام خانوما من پسرم الان یک سالو یک ماهشه بدنيا ک اومد دکتر معاینه کرد گفت قلبش صدا اضافه داره رفتیم نوار قلب و اکو قلب گفتن رگ قلبش بازه خودش بسته میشه دوباره یک ماهگی بیاین دوباره ک رفتیم بسته شده بود الان پسرم وقتی گریه میکنه بعد گریه ک آروم میشه چ خواب یا بیدار همش هی هی میکنه دیدین بچه ها گریه میکنن اینکار انجام میدن اینم اینجوری میکنه ممکنه به خاطر قلبش باشه آخه وزنش هم همیشه کمه خیلی نگرانم الانم هر وقت میبرمش دکتر میگم صدا قلبش گوش کنه میگه مشکلی نداره اما من هنوز نگرانم میترسم در آینده اش مشکلی واسش پیش بیاد
قربون شما،خداروشکررر...خوبه خود.از ۵روزگی تشخیص داده شده.حدود ۵۰ روز دارو مصرف میکرد.بعد دیگه مرتب دکتر ویزیتش میکرد و اکو.... بعد از یکسالگی دکتر گفت دیگه نگرانش نباشید خود به خود خوب میشه و احتمال زیاد نیاز به عمل پیدا نمیکنه تو اکوهای بعد هم همین نظر رو داشتن.و دیگه الان کاملا خوبه خداروشکر
قربون شما،خداروشکررر...خوبه خود.از ۵روزگی تشخیص داده شده.حدود ۵۰ روز دارو مصرف میکرد.بعد دیگه مرتب د ...
ددختر منم همین مشکل داره تو دو روزگیشه تشخیص داد ولی دکتر گفتو کوچیکه بسته میشه برو یک ماه بعد بیا. دارو بهش نداد برای شما هم کوچک بود یا بزرگ بود؟ دکتر از کی دارو داد بهش؟
نه ل برای شما نارس بودمگه ؟ من شیرم زیاد نیست به غیر شیر خودم شیر خشک میدم ایرادی داره ؟ دکتر ...
ن منم کمکی میدم ...منظورش این بود شیر مادرم بخوره چون میگن شیر مادر خیلی از بیماریارو دفع میکنه ...ن نوزاد منم کامل بوده ولی نمیدونم چرا بسته نشده براش اخه میگن تو نارس ها بیشتره