2777
2789

سلام من دو هفتست جنین ۶ هفتم از دست دادم 

حال روحیم خیلی بده اصلا نمیتونم با این قضیه کنار بیام،قضیه بارداری و سقطمم کسی نمیدونه جز شما نی نی سایتی ها نمیتونم با کسی درد دل کنم 

بیاید لینجا باهم حرف بزنیم،برای هم دعا کنیم 

بگید چند هفته بودین و چرا سقط کردین و کی اقدام میکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم عزیزم  اولین بارداریت بوده؟؟ اندازه ساکت چند بوده؟

اوهوم اولین بار بود میترسم اخرین بارم بارم باشه ک حامله شدم

نمیدونم توی پنج هفته رشدش متوقف شده بود شش هفته سقط شد 

دورش هماتوم داشت..

عزیزم چرا اینقد ناراحتی؟

من هفته هشت سقط کردم پارسال همین موقع ها. تازه همه هم میدونستن. فک فامیل شوهر همه. اما خداییش ناراحتیم همون روز سقط بود. تازه من صدا قلبشم شنیده بودم ولی قسمت نشد بمونه. دو هفته خونریزی داشتم و بعدشم همه چی برگشت به روال عادی. و الانم پنج ماهه باردارم.

بچه ها اول نمیدونم چرا اینقد شل ان😸😸😸

لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود/ حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت.سیب را چیدمو و در دلهره دستانم/سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت. تا سه بس بود که بشمارمو در دام افتد/گفت یک دو ولی افسوس ۳ را دوست نداشت*آقای جوینی*  
چندمین بارداریت بود؟چرا سقط شد؟

اولی بود عزیزم 

لک بینی داشتم هرچی شیافم زدم نگهش نداشت 

پنج هفته سونو واژینال دادم گفتن همه چیز خوبه دهانه رحم بستس،ساک فوقانیه ،رشدش خوبه فقط دورش هماتومه ده روز استراحت مطلقم کردم افاقه نکرد 

افتاد بچم

بمیرم برات ایشالا به زودی خدا یه نی نی ناز بهت بده، عزیزم علائمت چی بود؟ دلپیچه و گلاب به روت اسهالم ...

خدانکنه عزیزم 

خدا انشالله بچه شما نگه داره 

نه نفخ شدید گرفتم بعد از نیم ساعت خونریزی و لکه بینی

عزیز من خواسته ی پروردگارت رو به خواسته ی دلت ارحج بدون تا دلت آروم بشه... من تا حالا سه بار همچین اتفاقی افتاده برام اما میدونم خدا صلاحمو بهتر میدونه که نمیشه...

ان شاالله خدا بهترین رو برات انتخاب میکنه و بهت میبخشه...

مبادا تو کار خدا ناراحتی کنی. دوستم اینا همش امتحانات کوچک و بزرگ الهی هست...

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400

منم سقط داشتم توهفته نوزده پارسال اسفندبود

الانم ۱۹هفتمه شکرخدا همه چی خوبه 

نگران نباش خودتو تقویت کن وبعدچندماه دوباره اقدام کن

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
عزیزم چرا اینقد ناراحتی؟ من هفته هشت سقط کردم پارسال همین موقع ها. تازه همه هم میدونستن. فک فامیل ش ...

عزیزم...الهی چقدر سخت بوده 

خداروشکر انقدر روحیه قوی داری من خ شکستم بابت این قضیه 

خدا بچت نگه داره بسلامتی بغل بگیریش برای من دعا کن