2777
2789
عنوان

خانمهایی که سقط جنین داشتن بیان باهم حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 174 پست
عزیزم منم یه سقط داشتم تو 6هفته جنین تشکیل نشد بعد 1سال از سقطم اقدام کردم و خداروشکر الان 31هفتم .ا ...

افسون جون برای من خیلی دعا کن 

انشالله بسلامتی بچت بغل بگیری اینبار

دعا کن این روزا بگذرن زودتر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب نظر من برای ی زن هیچ چیز بدتر از سقط کردن بچش نیست  من که اصلا بچه نمیخواستم بعد سقط بچم داغ ...

ایشالا برای هیشکی پیش نیاد گلم.دکترای خوب رفتم.مرکزناباروری رفتم .همه چیز نرماله.علت سقط مشخص نمیشه

خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی
منم ده روز نماز نمیخوندم همش ب خدا میگفتم چرا من؟این همه ادم بی ایمان و به درد نخور هروز حامله میشن ...

من دیگه نمیخونم وقتی میشینم و این همه دست ب دعا میشم و جواب نمیگیرم واقعا داغون میشم

خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی
افسون جون برای من خیلی دعا کن  انشالله بسلامتی بچت بغل بگیری اینبار دعا کن این روزا بگذرن زود ...

حتما عزیزم برات دعا میکنم که بارداری سالمی و بزودی تجربه کنی اصلا نگران نباش خیلی زود باردارمیشی گلم😘😘توکل کن بخدا

اگه نگرانی برو صدا قلبشو بشنو  انشالله سلامت بیان بغلمون

شنبه میرم. مشکلم اینه تا شنبه صبر کنم. 

لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود/ حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت.سیب را چیدمو و در دلهره دستانم/سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت. تا سه بس بود که بشمارمو در دام افتد/گفت یک دو ولی افسوس ۳ را دوست نداشت*آقای جوینی*  
خدانکنه عزیزم  خدا انشالله بچه شما نگه داره  نه نفخ شدید گرفتم بعد از نیم ساعت خونریزی و ...

من ک ۲۴ هفتع بچمو از دست دادم چی بگم چن روز تو دستگاه بود و بعد گزاشتم بهشت زهرا😔یکساله اقدامم هنوز خبری نیست