خانما کسی خودش بچه اش رو سقط کرده به خاطر مشکلات زندگی من باشوهرم مشکل دارم دوماه حامله ام نمیدونم چیکارکنم داغونم شوهرم خوب بود ازوقتی حامله شدم اخلاقش عوض شده میگه دیگه منو نمیخواد چیکارکنم راهنماییم کنید
خب چیکار کنم سرچیزای الکی دعوا راه میندازه منو میزنه اصلا فک نمیکنه که حامله ام خیلی میترسم
زنه حامله زود رنج میشه سره هر چیزی بهونه میگیره منم باردار بودم خیلی دعوا میکردیم کتکم خوردم ولی اگه جوابشو ندم دعوا کش پیدا نمیکنه وقتی عصبی میشه میگم باشه هر چی تو بگی به خاطر بچه م سکوت میکنم که دعوای مارو نبینه عقده ای بشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه ای که قلب داره رو بکشی آهش میگیرتت زندگیتو از این سیاه تر نکن خدا بی حکمت کاری نمیکنه شاید این بچه یه تحول خوب تو زندگیت ایجاد میکنه .به خدا منم مثل شرایط تو بودم الان خداروشکر خیلی آروم شدیم حداقل به خاطر بچه دهنمونو میبندیم