خانما کسی خودش بچه اش رو سقط کرده به خاطر مشکلات زندگی من باشوهرم مشکل دارم دوماه حامله ام نمیدونم چیکارکنم داغونم شوهرم خوب بود ازوقتی حامله شدم اخلاقش عوض شده میگه دیگه منو نمیخواد چیکارکنم راهنماییم کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قبلش خوب بود جدیدا اینطوری شده بچه بیاد گناه داره دیروز تاحالا دعوامون شده تو این دوماه همش دعوامون ...
😣خدا بهت صبر بده .ولی بچتو ننداز ..
انشاالله ک شوهرتم خوب میشه .
در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم :1 . به همه نمی توانم کمک کنم2 . همه چیز را نمی توانم عوض کنم3 . همه من را دوست نخواهند داشت ....!
قبلش خوب بود جدیدا اینطوری شده بچه بیاد گناه داره دیروز تاحالا دعوامون شده تو این دوماه همش دعوامون ...
به خاطر بچه ی تو وجودت جوابشو نده توروخدا یه کم از خود گذشتگی کنید باور کنید شوهر منم بداخلاق بود هر روز دعوا داشتیم ولی از وقتی که بچه دار شدیم خیلی بهتر شد البته منم دیگه باهاش کل کل نمیکنم
بچه خیلی شیرینه... وقتی به دنیا بیاد مهرش تو دل شوهرت میره.... باورکن در اکثر موارد همینطوره.... در مورد دعواتون هم باهاش بحث زیاد نکن تا اعصابش به هم نریزه