2777
2789

یه دوست خیلی صمیمی دارم که فامیل هم هست ولی چند وقته هر وقت باهاش تو تل و اینا حرف میزنم میخوره تو ذوقم یجوری شده

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تودر دلم نشستی

مثلا قبلنا خیلی ازم تعریف میکرد یا باهام درد و دل میکرد تو کاراش ازم مشورت میخواست الان همه چیشو از من قایم میکنه و فقط تعریف الکی از خودش و شوهرش و انتقاد مستقیم و غیر مستقیم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تودر دلم نشستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا قبلنا خیلی ازم تعریف میکرد یا باهام درد و دل میکرد تو کاراش ازم مشورت میخواست الان همه چیشو از ...

وااای دقیقا مثل دوست من

حالا اون اصلا باهام حرف نمیزنه سلام زورکی خداحافظ به زور

🧚‍♀️

اخه من مثلانه ماه پیش موهامو پسرونه کوتا کرده بودم الان بهم میگه اون موقع روم نشد بهت بگم مثل پیرزنا شده بودی لااقل ژورنالی میزدی فوقش یخورده گرون میشد😔

رفتارهای جهان سومی همینه دیگه  نه دوستتو میشناسیم نه خودتو  اومدی از من غریبه میپرسی چر ...

اوف حرف بزنی نابودت میکنه میگه من الم بلم خوبیتو میخوام نظرمو گفتم و فلان

ا ! من فکر کردم فقط من این مشکلو داشتم. با دوستم از سوم راهنمایی رفیق شده بودم، سال های دبیرستان چخ صمیمیتی داشتیم. واسه هم می مردیم! بعدشم دانشگاه. ولی بعد از دانشگاه با این که هردو مجرد بودیم هی خودشو می گرفت و بد جوابمو می داد همیشه من موظف بودم بهش تلفن کنم یا قرار بذارم بریم بیرون سر هرچیزی تیکه می انداخت که مسخرم کنه چند بار قهر کردیم ولی من باز رفتم از دلش در اوردم آخه مثل خواهرم بود. بعد من عقد کردم و باز هی قهر و آشتی داشتیم تا اینکه از ایران رفت بازم من بهش پیام می دادم تا اینکه وقتی اومد از پدر‌مادرش سر بزنه بهش گفتم بیا قرار بذاریم همو ببینیم گفت باشه ولی به خودش نیورد دوباره بهش گفتم بازم گفت باشه ولی به خودش نیورد... منم تو اینستا آنفالووش کردم و تمام. خدایی خیلی دلم گرفت بعد این همه سال دوستی... دیگه اصلا نمی تونم یکی رو اونجوری دوست داشته باشم و باهاش صمیمی بشم 

صمیمی ترین دوستم ازدواجش روباپیامک بهم خبرداد.منم براش باپیامک تبریک گفتم.بعدازاون سردرفتارکرد.دیگه هم تماس نگرفت منم نگرفتم.واقعا رفتاردرست چیه.به من هم باید برمیخورد و دست پیش رومیگرفتم؟

اوف حرف بزنی نابودت میکنه میگه من الم بلم خوبیتو میخوام نظرمو گفتم و فلان

محلش نده. قطع ارتباط کن

توضیحیم نده بهش. خودش میدونه چرا
هروقتم تو فامیل جایی دیدیش معمولی و مثل یه فامیل عادی رفتار کن

منتهی هر انتقادی داری شمام رک بهش بگو

نصیحت خواهرانه: زندگی و اوقاتت رو با فکر کردن به رفتار مردم تلخ نکن. هرکی باب میلت نیست حذف کن. دوست صمیمی حرفیم میزنه خواهرانه میزنه. گوش و کنایه نمیزنه.

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!

بچه ها واقعا چرا دوستی واقعی خیلی کم شده من الان 30 سالمه ولی یادمه دبیرستان یه دوستی به اسم مهرنوش داشتم خیلی هم دوسش داشتم چقدر واسش معرفت خرج میکردم بماند دیگه رفیق گرمابه و گلستان بودیم به قولی!!  بعد یادمه سال سوم دبیرستان یه دختری تو کلاسمون بود که خیلی ازمن خوشش نمیومد چون من پدر مادرم تحصیل کرده بودن و خودم درسم خوب بود خیلی به من حسادت میکرد ولی منم همیشه به رو خودم نمیاوردم حفظ ظاهر میکردم چون همکلاسیم بود یادمه مهرنوش عروسی خواهرش بود و من و که 3سال تموم هرروز خدا باهم بودیم دعوت نکرد و اون دختر و دعوت کرد اینقدر دلم شکست که خدا میدونه بارها مادرم به مادرش پول قرض داده بود چون پدرش ورشکسته شده بود اما من یه بار به روش نیاوردم با خودم میگفتم چطور ممکنه یه نفرو با شش ماه آشنایی دعوت کنه عروسی منو نکنه!خلاصه دیگه ارتباطمون قطع شد تو پیش دانشگاهی ولی من اینقدر خاطره بد از اون آدم واسم موند که دیگه پشت دستم و داغ کردم با کسی دوست صمیمی شم و دل ببندم به دوستیش