2777
2789
عنوان

یوووهوووووو بالاخره آزاد شدمممممم

237 بازدید | 16 پست

بیاید بیاید برقصییم   بعد از یک هفته ی طاقت فرسا که ترکیده شده بودم الان برگشششششتمممممم       بیاید دارم کیک پخش میکنم جا نمونین  

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطور آزاد شدی منو چرا آزاد نمیکنن عفو خوردی

جرمم سبک بود  

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟

جوووون تکون بدههههههه  

هرچند نمیدونم قضیه چیه

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
 جوووون تکون بدههههههه     هرچند نمیدونم قضیه چیه

نینیار ترکونتدتم یه هفته پیش گف یه هفته معلقم الان اومدم

نه جدی میگم امیدی به آزادی کسی که اومدن تو تاپیکش فحش دادن و از خودش دفاع کرده هس؟

هست هست هست   

برو از نینیارا بخاه دا

منم چون جواب ی مرد بی ادب دادم تعلیق شدم. 😭😭😭

عززیییزم چن وقت؟؟

هست هست هست     برو از نینیارا بخاه دا

یه کاربری دیگه با این اسم(نامرداچرامنوترکوندین)😁 درست کردم رفتم تو تاپیک نی نی یار گفتم چرا قط شدم فوری اونم ترکوندن😐

دیگه جرات نمیکنم برم🙄

پسر هستم
یه کاربری دیگه با این اسم(نامرداچرامنوترکوندین)😁 درست کردم رفتم تو تاپیک نی نی یار گفتم چرا قط شدم ...

خخخخخخخخخخ جرمت چی بود