2777
2789
سلام منم دارم پنج میلی هست چکارکنم باردار هم نمیشم؟؟؟ 

سلام عزیزم . شما پولیپتون رو عمل کردین؟ برای من سه چهار ماه پیش سونو دادم ۹میلی متر بود دارو استفاده کردم فکر کنم دفع شد . ماه بعدش پریودیم ۳ روز طول کشید . الان دوازده روز از زمانیکه باید پریود شم میگذره و نشدم . می‌خوام برم دکتر میترسم بگه سرطانی چیزی شده . روانم بهم ریخته اصلا . میگن اگه زیر ۱سانت باشه با دارو دفع میشه اما باز برمیگرده درسته؟

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم  شما چیکار کردی ؟ دکتر رفتی ؟

سلام . نه متاسفانه. میترسم . می‌دونم هر چی بگذره بدتر میشه . اما میترسم برم دکتر . 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
باید عمل کنی اگر با قرص رفع نشده من چند سال پیش فامیلم پیش دکتر آذین آذریان عمل کرده بود که بعدش ...

ممنون ولی تاپیک مال 5سال پیشه

اصلا پولیپ نبود، مشکلم با طب سنتی رفع شد الحمدلله

سلام عزیزم . شما پولیپتون رو عمل کردین؟ برای من سه چهار ماه پیش سونو دادم ۹میلی متر بود دارو استفاده ...

شما پلیپ دفع کردید چه رنگی و چه شکلی بود ؟ برای تشخیص دفعش میپرسم.

پروردگارم من به لطف تو بسیار امیدوارم چون تو بینهایت مهربان و توانایی. 
شما پلیپ دفع کردید چه رنگی و چه شکلی بود ؟ برای تشخیص دفعش میپرسم.

سلام عزیزم . نه برای من دفع نشده . دیگه دکترم نرفتم میترسم آخه . اخرین بار اسفند ماه پریود شدم که بصورت چند تا لخته خون بود. نمیدونم همون پولیپ بود یا نه

سلام عزیزم . شما پولیپتون رو عمل کردین؟ برای من سه چهار ماه پیش سونو دادم ۹میلی متر بود دارو استفاده ...

عزیزرم زودتر برو دکتر برای پولیپ رحم... عقب ننداز

هر چقدر بیشتر عقب بندازی بدتره

اگر تهرانی حتما برو پیش دکتر رویا شهریاری پور بهترین متخصص زنان در تهرانپارس و کارش بی نظیره... علاوه بر تخصص بالایی که داره

عزیزرم زودتر برو دکتر برای پولیپ رحم... عقب ننداز هر چقدر بیشتر عقب بندازی بدتره اگر تهرانی حتما ب ...

ممنون عزیزم. نمیدونم میترسم برم بگن خطرناکه . میخوام تو بی خبری بمونم . ادم استرسی هستم . تهران نیستم ، اما تصمیم دارم تو همین ماه برم دکتر . میخوام دلو بزنم به دریا و توکل کنم به خدا. میخوام اولش یک سفر به مشهد برم بعد برم دکتر. اینطوری دلم ارومتره . ممنون از راهنماییت عزیزم. ان شالله تن و جانتون سلامت و تندرست باشه 🌺💚🍃♥️