2777
2789
عنوان

جواب منفی آزمایش بتا و پریود نشدن-لطفا جواب بدید دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 41877 بازدید | 57 پست
بخاطر اورژانسی عقب افتاده نگران نباش من ماه پیش تر خوردم و ماه پیش یکککک ماه پریودم عقب افتاد خب آزم ...

سلام عزیزم، باردار شدین ؟ من قرص خوردم، یکماهه پریود نمیشم، آزنایش خون دادم منفیه، نگرانم کلا تخمکگذاریم خراب شده باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگید چه جوری بود؟

سلام دوست عزیز، شما باردار شدین ؟؟؟ من هم مشکل شمارو دارم الان، البته تاپیک شما برا خیلی سال میشه، خواستم بدونم الان مشکلی براتون پیش نیومد؟ باردار شدین؟

بله من

سلام خوبید من هم تنبلی تخمدان دارم و پریوداری نامنظم ک همیشه عقب میفته سری آخر ۶روز عقب افتاده بود و منم لتروزول مصرف میکنم ۱۰ روز ک عقب افتاد دکترم تست بتا داد ک ۱ونیم بود الانم ۱۲ روزه ک بازم نشدم.فردا قراره برم دکترم.شماهم همینطوری بودید ممکنه بالا بره

بله من

سلام خوبید من هم تنبلی تخمدان دارم و پریوداری نامنظم ک همیشه عقب میفته سری آخر ۶روز عقب افتاده بود و منم لتروزول مصرف میکنم ۱۰ روز ک عقب افتاد دکترم تست بتا داد ک ۱ونیم بود الانم ۱۲ روزه ک بازم نشدم.فردا قراره برم دکترم.شماهم همینطوری بودید ممکنه بالا بره

سلام عزیزم، باردار شدین ؟ من قرص خوردم، یکماهه پریود نمیشم، آزنایش خون دادم منفیه، نگرانم کلا تخمکگذ ...

سلام عزیزم نه باردار نبودم دقیقا قرص اورژانسی کلا تخمک گذاری و پریودی رو به هم میریزه

دوستان من اومدم این مطلب رو کامل کنم برای کسانی که ممکنه مشکل منو پیدا کنن و مطلب رو سرچ کنن شاید مف ...

مرسی که مطلبتو کامل کردی

به‌کار من نمیومد ولی ازین جهت ایول داری که معرفت داشتی، تو نی‌نی‌سایت هرکسی به‌فکر خودشه و تا مشکلش حل میشه میره که میره، زورش میاد بیاد سر بزنه و جواب دیگران و سوال‌کننده‌های مشکل مشابه خودشو بده،

بهرحال مررررسی عزیزم

ایول

🌻🍃💕

سلام خانوما اگه کسی هست لطفا جواب بده من یازده روز از پریودیم گذشته بود آز دادم2بود گفت منفیه دو روز بعد رفتم دکتر بهم گفت دیواره رحمت ضخیم شده قرص داد بهم ولی هنوز نخوردم باز آز دادم  2شده 0.100یعنی چی بازم منفیه؟؟؟؟ 

مرسی که مطلبتو کامل کردی به‌کار من نمیومد ولی ازین جهت ایول داری که معرفت داشتی، تو نی‌نی‌سایت هرکس ...

قربونت عزیزم،خوبه که به هم اطلاعات تکمیلی بدیم.چون قطعا یه روز به درد یه نفر میخوره

من با خوردن قرص اورژانسی لنووژسترون بعداز 11_12 روز پریود شدم.(اینم بگم اولش با خوردن قرص ترشحات پنیری داشتم تا چند روز بعدش رحمم خشک خشک بود ،بعداز چن روز ترشحاتم بمقدار ضعیف شروع شد تا بع از چند روز رسید به لکه بینی و سپس پریودی ) تمام مدت تست ادرار منفی و بتا هم یکبار دادم منفی بود.*من قرص رو 4 روز بعداز نزدیکی خوردم ولی بازم تاثیر داشت 😊

قربونت عزیزم،خوبه که به هم اطلاعات تکمیلی بدیم.چون قطعا یه روز به درد یه نفر میخوره

سلام گلم من سه ماه پیش اورژانسی خوردم ک پریودی ۴ روزه شدم ک گفتن بخاطر قرصه رفتم سونو گف توی تخمدان راستت ضایعه دیده میشه ک در درجه اول مطرح کننده کورپوس لوتئوم هستش درصورت شک بالینی از بتا بدین از دادم ۱.۲ بود بنظرتون باردارم اخه سه ماه پیشم من چیز سنگین بلند کردم امکانش هست فتق ناف گرفته باشم