2777
2789
عنوان

جواب منفی آزمایش بتا و پریود نشدن-لطفا جواب بدید دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 41877 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

1 یا 2 بود و بعد دو هفته که مثبت شد 105 بود

اولینبار ک آزمایش دادی و بتا ۱بود چند وقت بعداز عقب انداختنت بود؟؟؟؟

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
عزيزم شما پريود شدي؟دقيقا منم مشكل شمارو دارم از ١٨ ام ماه قبل ك شدم و ٢٣ ام قرص خوردم و اين ماه ك ١ ...

سلام منم دقیقا این مشکل و دارم 8بهمن پریود شدم ولی الان 45روز گذشته هنوز پری نشدم و هیچ علایم ندارم چ پری چ بارداری آز دادم منفی بود ولی هنوز پری نشدم 

در ادامه بخوانید :

منم این مشکلو دارم 18 روزه عقب افتاده پریودم آزمایشم منفی بوده. ولی هنوز پریود نشدم خیلی استرس دارم. اسفند ماه سه چهار روز قرص روکین خوردم 22ام زمان تخمک گذاریم خونریزی داشتم 2 روز نمیدونم الان بخاطر اونه عقب انداختم یانه برای چیه اصن

من ۴۶ روزه پری نشدم و اقدام هم کردم ولی از دادم منفی بود هفته پیش الان هم خیلی کار میکنم پهلو سمت چپم درد میگیره نمیدونم چیکار کنم گه گداری درد پریودی هم دارم ولی نمیشم همش ترشحه🤧🤧🤧😓😩😩الان یعنی چی چیکار باید بکنم لطفا کمک کنین از تجربه های شما استفاده کنم🙏🙏🙏

سلام منم مثلشما شدم امروز جواب آزمایش خون گرفتم منفی شد خودم وشوهرم اینقدر ناراحت شدیم که نگو کلاناا ...

عزیزززم نگران نباش این تاخیر در پریود از علائم اینه که ردنتون داره آماده بارداری میشه.من هم دقبقا قبل از بارداری ۳ ماه پشت سر هم تاخیر داشتم در تاریخ پریود که در ماه چهارم دیگه حامله شدم

سلام من 12 روزه پریودیم دیر کرده سر هر 21 روز پریود میشدم روز 4که دیر کرده بود رفتم ازمایش خون دادم ...

سلام انشااله که باردار هستید در هر صورت از علائم بارداری رو دارید