الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم این مشکلو دارم 18 روزه عقب افتاده پریودم آزمایشم منفی بوده. ولی هنوز پریود نشدم خیلی استرس دارم. اسفند ماه سه چهار روز قرص روکین خوردم 22ام زمان تخمک گذاریم خونریزی داشتم 2 روز نمیدونم الان بخاطر اونه عقب انداختم یانه برای چیه اصن
من ۴۶ روزه پری نشدم و اقدام هم کردم ولی از دادم منفی بود هفته پیش الان هم خیلی کار میکنم پهلو سمت چپم درد میگیره نمیدونم چیکار کنم گه گداری درد پریودی هم دارم ولی نمیشم همش ترشحه🤧🤧🤧😓😩😩الان یعنی چی چیکار باید بکنم لطفا کمک کنین از تجربه های شما استفاده کنم🙏🙏🙏
سلام من 12 روزه پریودیم دیر کرده سر هر 21 روز پریود میشدم روز 4که دیر کرده بود رفتم ازمایش خون دادم منفی بود ولی من حالت تهوع و درد پریودی زیاد دارم ممکنه باردار باشم!
سلام منم مثلشما شدم امروز جواب آزمایش خون گرفتم منفی شد خودم وشوهرم اینقدر ناراحت شدیم که نگو کلاناا ...
عزیزززم نگران نباش این تاخیر در پریود از علائم اینه که ردنتون داره آماده بارداری میشه.من هم دقبقا قبل از بارداری ۳ ماه پشت سر هم تاخیر داشتم در تاریخ پریود که در ماه چهارم دیگه حامله شدم