2777
2789

هر دوش راحت  

خیلی فرقی نمی کنه 

البته حواس تون باید ب طرح ترافیک باشه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با اسنپ برو اگر جاهاي ديگه كار نداري

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

ینی شلوغ نیس؟واسه دکتر میخان برن 

تهران همیشه شلوغ !

اگر رانندگی اذیت شون میکنه، با اسنپ طبیعتا راحت تر ، دنبال  جای پارکم نمی گردن

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

با همون اسنپ برن وقتی تو نقشه پیدا کنی قیمت میزنه قبل اینکه اوکی کنی 

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
عزیزم حدودا نمیدوتی چقد میشه ازاونجا کرایش ؟

نه راستش

ولی الان می تونید مسیر رو تو گوشی تون انتخاب کنید و هزینه شو براتون میاره 

نه راستش ولی الان می تونید مسیر رو تو گوشی تون انتخاب کنید و هزینه شو براتون میاره 

ممنون عزیزم برنامشو ندارم خودشم پیشم نیس،خاستم بگم حدودا ک صب بهش بگم بااسنپ بره 

ممنون عزیزم برنامشو ندارم خودشم پیشم نیس،خاستم بگم حدودا ک صب بهش بگم بااسنپ بره  

منم برنامه شو ندارم متاسفانه

والا حتما براتون نگاه میکردم و مطلع تون میکردم، تا خیالتون راحت شه 🌹 

قیمتا فرق میکنه یه موقع شب ارزوتره یه موقع صبح زود گرونتره 😐همون موقع بزن

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/