2777
2789
عنوان

شوهر روانی

674 بازدید | 26 پست

سلام خانما با شوهرم چکار کنم من من حاملم تازه اولشه چند روز بام خوب بود تا که امشب خود واقعیشو بازم نشون داد سر ی حرفم که بهش برخورد گفتم موقعی رانندگی با گوشیت صحبت نکن انقد قاطی کرد فوحشم داد یک ساعت من هیچی نکردک رعایت حال بچه داخل شکمم کردم چکار کنم با این بخت سیاهم دلم گرفته 

صبر و گذشت 

اگر شیعیانم را زیر و رو کنم، جز ادعا چیزی دیگری ندارند و اگر آنان را آزمایش کنم سر از ارتداد درآورند و اگر ایشان را تصفیه نمایم از هزار نفر جز یک نفر خالص و بی غش نباشد و اگر غربالشان کنم با من جز خواص و نزدیکانم نمانند ، فراوانند افرادی که برپشتی ها تکیه می زنند و می گویند: ما شیعه علی علیه السلام هستیم!!! شیعه علی علیه السلام کسی است که کردارش گواه رفتارش باشد.امام موسی کاظم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از جایی دیگ دلش پر بوده 

اره معلوم بود همش حرف سونو گرافی وپولو میزد میگفت پدر من میده آیا پدر تو میده آیا حرف نزنم با تلفن چطور پول درارم از مردم دگ نگفت من زن حامله شام ندارم قرار بود ی کوفتی بخره بخوریم