2777
2789
عنوان

شوهرم رفته دعا گرفته

312 بازدید | 32 پست

بچه ها ما خیلی باهم مشکل داریم شوهرم رفته واسه بهتر شدنمون از یکی میگفت خیلیا پیشش رفتن دعا گرفته گفته بندازید تو اب تا یکماه بخورید بعد بذارید زیر بالشتون ک میخوابید...امشب شروع کردیم بنظرتون تاثیر داره؟؟خییییلی اوضاعمون داغونه ها از ریخت تاپیکام پیداش دعا کنید نتیجه داشته باشه من گفتم بریم روانشناس از یطرف میترسم بدتر بشه دعا گرفته

هیچ اعتقادی ندارم !

ب جاش  کاش باهم میرفتید پیش یه مشاور آگاه و با تجربه   در کنارشم سوره طلاق رو بخونید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیگ دعا تاثیر داره

اگ تاثیر نداشت ک الان همه رمالا میلیاردر نبودن

همشون اوضاع زندگیشون توپ نبود

منتها ی اشکالی این وسط هست ک این پولا رو از گول زدن ادمایی مثه شما بدست میارن

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
سوره طلاق واسه چی ؟؟بنظر شما دعا تاثیر منفی نمیذاره

سوره طلاق  برای محبت بین زن و همسر ...

ب دعا نویسی و .... اعتقاد ندارم شخصا و بنظرم  دوره ی این کارها  ب سر اومده ! 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
اره دیگ دعا تاثیر داره اگ تاثیر نداشت ک الان همه رمالا میلیاردر نبودن همشون اوضاع زندگیشون توپ نبو ...

ما اولین بارمونه بیخبر از منم رفته من میگم بریم مشاوره قراره بریم حالا میترسم این دعا بدترمون کنه

من گرفته بودم زیر بالشت شوهر گذاشتم .گناهی نداره.دعای قرانیه. ولی نه تاثیزی نداره. اگرم داشته باشه موقتیه مثلا یکماه. 

سلام تدریس خصوصی درس ریاضی دوره ابتدایی و متوسطه پذیرفته می شود.
ما اولین بارمونه بیخبر از منم رفته من میگم بریم مشاوره قراره بریم حالا میترسم این دعا بدترمون کنه

ن بدتر نمیکنه. تو خونتون اسپند دود کن همیشه. همیشه صدقه بنداز

ن بدتر نمیکنه. تو خونتون اسپند دود کن همیشه. همیشه صدقه بندازه