2777
2789
عنوان

شوهرم رفته دعا گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله که مشکل تون ب خیر و خوشی حل میشه

من مشاور خانواده هستم  اگه تمایل داشتید در خدمتم

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
ان شاالله که مشکل تون ب خیر و خوشی حل میشه من مشاور خانواده هستم  اگه تمایل داشتید در خدمتم

مرسی از شما میشه یه مرور ب تاپیکای مربوط ب مشکلم بکنید و بهم راه حل بدید

ما اولین بارمونه بیخبر از منم رفته من میگم بریم مشاوره قراره بریم حالا میترسم این دعا بدترمون کنه

ی بارر شیدم واسه یکی نتیجه عکس هم داده بود میگ شیا مضطربم میکنه چون اینا معلوم نیس چی هستن

البته سحر و جادو وحود داره زن حضرت سلیمان با سخر و جادو کشته شد و توقرانم هست ک وجود داره  ولی دیگ نیس ینی اینا ادعای اینو دارن ک سحرو جادو بلدن ک خیلی هم پول میگیرن عزیزم بهتره با شوهرت بشینی مثه دوتا ادم بامنطق صحبت کنین و باهم پیش مشاور برین این ک ایشون ب فکر بهبود رابطتتون هستش خیلی خوبه ولی از راه درستش برین انشاا.. ک زندگی شادو پربرکتی داشته باشید

همیشه عشق باشد همیشه برکت

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
عزیزم اگه دعا قرانی گرفته خیلی هم خوبه و بهتر میشه و بدتر نمیشه انشاالله

دعاشون از رو قران نیس من دیدم چارتا خط خطی میکنن مسگن طلسمه اصن ی چیز خیلی عجیبی ادم یاد جادو؟گرا میوفته 

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
ی بارر شیدم واسه یکی نتیجه عکس هم داده بود میگ شیا مضطربم میکنه چون اینا معلوم نیس چی هستن البته سح ...

از شوهر من ۳۰هزار تومن گرفته بنظرت دعا بدترمون میکنه؟ممنون از دعای خوبت اره میخوایم بریم پیش مشاور

از شوهر من ۳۰هزار تومن گرفته بنظرت دعا بدترمون میکنه؟ممنون از دعای خوبت اره میخوایم بریم پیش مشاور

ن عزیزم من اون اقا رو اصن نمیشناسم شاید اصن چرت نوشته باشه تو برگه ینی خطی خطی کرده فقط خخخ  عزیزم ١٠٠١ مرتبه ذکر یا ودود خیلی واسه رابطه زنوشوهر خوبه سعی کن همیشه بگی این ذکرو تاپیکای قبلیتم خوندم عزیزم امیدوارم مشکلت حل بشه 

ان شاالله که مشکل تون ب خیر و خوشی حل میشه من مشاور خانواده هستم  اگه تمایل داشتید در خدمتم

سلام‌خانم مشاور کمکم‌نکردید ک گفتم اگه امکانش هست خودتونید یه مرور ب تاپیکای مربوط ب مشکلم کنید نظر و راه حلتون رو بگید

ممنونم حتما ذکرو میگم

خاهش میکنم عزیزم

ی چیز دیگ اینکه پیش شوهرت بد خونوادشونو نگو پیشش ب خونوادش احترام بزار ولی وقتی شوهرت نیس اصن احتیاجی ب احترام گذاشتن بهشونو نداری وقتی میری خونشون و شوهرت نیس محلشون نده ولی وقتی شوهرت هست صدات ک میکنن بگو جانم و بلعکس وقتس نیس جواب نده اگ زیاد صدا کردن بگو؟حواسم نبود

منم خودم از دست خانواده شوهر در امان نیستم ولی شوهرمم طرف خونوادشو نمیگیره طرفم منم نمیگیره ها ینی تعادل داره هرکی اذیت کنه بهش هشدار میده الانم چون اوندفه ب من بی احترامی کرد ک تو تاپیکم نوشتم چند وقته میگ لازم نیس بیای خونشون تا ادم شن خخخ