2777
2789
عنوان

سیاستهاتون موقع دعوا و قهر همسر چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 63433 بازدید | 148 پست
باید این عادتشو کمک کنی بذاره کنار  وقتی شمت نمیری اونم یاد میگیره چند روز بیشتر قهر کنه  ...

احساس بدی به خودتون پیدا نمیکنید وقتی شما پیش قدم میشید در شرایطی که مقصر نیستید؟

دنیا گرده

[QUOTE=80335077]وای بخپا خانواده شوهر منن انگار 😐[/QUOشوهرم به من میگه خدای غرور اما تو دعوا یکی باید سنگ زیر بشه اینجور عزیزتر میشی بقیه براشون مهم نیست زندگی تو نابود بشه یانه. هیچ وقت تو بدترین دعوا هم خانه را ترک نکنی ها.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم خیلی بهش غر زدم یه ۲ساعت هیچی نگفت حالاهم ناراحته رفتع بیرون شهر زنگش زدم میگه بذار مغزم آسوده ...

آفرین به شما که انقدر بالغانه و بزرگوارانه رفتار میکنید

کاش منم بتونم مثل شما باشم

دنیا گرده

اینا درست نمیشن شوهر بیشعوره منم همنیجوره .الانم قهره.

کاش خبرشو میاوردن راحت میشدم خستم از این زندگی نکبت بار

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه
بخدا همین اخلاقش فقط بده خسته شدم پر از حسرت و حس تنهایی

تو شرایطت نبودم عزیزم،نمیتونم واقعا کمکت کنم ولی برادر شوهرم اینجوریه،زنش میگفت من کلا محلش نمیدم موقع قهر کردن،حتی برا غذا هم صداش نمیکنم،خودش مجبور میشه بیاد آشتی،،به نظر منم پروبال نده به این اخلاقش،،کم محلی کن بزار بفهمه دیگه قهر کردناش داره عادی میشه،بلکن یه تکونی بخوره دست برداره از این اخلاقش

اینا درست نمیشن شوهر بیشعوره منم همنیجوره .الانم قهره. کاش خبرشو میاوردن راحت میشدم خستم از این زند ...

نگو اینجوری عزیزم

الان ناراحتی ازش

بالاخره ما زنها هم یجاهایی اشتباه میکنیم دیگه

دنیا گرده
ما بخاطر قهرش چهارسال مشاوره رفتیم بهترین مشاور تهران چقدر خانواده ها حرف زدن باهاش فایده نداره ا ...

هر جور هم که بزرگ شده باشه مرد و زن دو باره تربیت میشند یبار خانه پدر ومادر یه بار هم خانه خودشون و توست زن وشوهر تربیت میشند.عادت ها به مرور زمان تغیر میکنند حتی بدترین عادت چند وقته ازدواج کردین

ببین عزیزم نمیخواد مستقیما عذر خواهی کنی , یه بحث خنده دار را بنداز یا هر چی نزار این چیزا طولانی با ...

چه خوب عزیزم خوش بحالت کنترل خشم مهمترین مهارت زندگی هست من هشت ماهه اومدم خونه خودم اولا خیلی دعوا میکردم می گفتم مادرت و خواهرت با من اینطور کردن بعد رفتم مشاور یبار هم قهرمان یه روز طول کشید بخدا اونقدر زجر کشیدم الان موقع که اون دعوا میکنه سکوت میکنم و قهر نمی کنیم تو مواقع مناسب حرفام رو میگم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم