ما هم قانون گذاشتیم همسرم کلا به قهر عادت داره ولی خب نمیشه اون اشتباه کنه من عذرخواهی کنم حتی غذ ...
وایچقد بد عزیزم .به نظرم شما به خاطر زندگیتون گذشت کن من ی همسایه داشتیم خیلی با همدیگه خوب بودیم شوهرش همیشه حرفاشو میزد وسر هر موضوع الکی قهر میکرد کم کم این قهر کردنا فاصله انداخت بینشون بعدشم زندگیشون خیلی الکی خراب شد الانم دارن جدا میشن.البته دور از جون شما خیلی مواظب زندگیت باش بذار گدشت و فداکاری از جانب شما باشه هیچی ازتون کم نمیشه
❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین عزیزم نمیخواد مستقیما عذر خواهی کنی , یه بحث خنده دار را بنداز یا هر چی نزار این چیزا طولانی با ...
من اگه اینکارارو بکنم خاک پام میشه
ولی غرورم اجازه نمیده
مثلا بعد دعوا کلی چرت و پرت گفت، قهر کرد زنگ نزد محل کارم، موقع خداحافظی بوسم نکرد، اینا کارای معمول هرروزمونه. بعد من عارم میاد اینکارارو بکنم خب. بهم بر میخوره
تمام این کارارو میکنیم ولی من غذا نمیپزم وقتی قهره
نه من میپزم خانواده شوهرم اهل قهر کردن زیادن اون اوایل شوهرم وقتی قهر میکرد تا چهار پنج روز قهر بود یعنی کلامی حرف نمیزد حتی رخت خوابش را جدا میکرد با این وجود من میرفتم کنارش الان حتی اگه دعوای شدید هم کنیم قبل رفتن به تخت خواب باید تمام بشه چون تو خانواده ما قهر جایی نداره مامان بابام اگه بحثشون شد نهایتش تا شب بعد خوب میشند و فرداش انگار نه انگار وخانواده شوهرم بر عکس ما
من اگه اینکارارو بکنم خاک پام میشه ولی غرورم اجازه نمیده مثلا بعد دعوا کلی چرت و پرت گفت، قهر کرد ...
نه بابا , بین زن و شوهری عار مار معنی نداره , البته فک نکن من غرور ندارم واسه شوهرم , اصلن , ولی من همیشه حواسم هست چیزی نگم بعدش پشیمون شم , سرزنش شم واسش
تازه من وقت رفتن بیرون از خانه به زور هم که شده بوس میکنم بعدشم سر غذا اون نگاه من نگاه اخر هم خنده و اشتی ولی بعدش درمورد موضوع حرف میزنیم این نیست که موضوع را پاک کنیم صورت مساله اگه پاک بشه بده باید حل بشه