2777
2789
عنوان

سیاستهاتون موقع دعوا و قهر همسر چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 63391 بازدید | 148 پست
چجوری میتونید؟ مم ازش متنفر میشم اینجور وقتا

من کمتر توهین میکنم وقتی عصبانی میشم , میدونی چرا ؟ چون همیشه به بعد از دعوا فکر میکنم , چون وقتی عصبانیتت میخوابه , از کارات شرمنده میشی , واسه همین من نمیخوام حرفی زده باشم که شرمنده شم ... بعدش هم به خودم میگم از خریتش که داره این حرفا رو میزنه
متنفر نشو عزیزم , چون اونم میخواد خودشو یه جوری خالی کنه , ما هم دیگه تو دعوا بی تقصیر که نیستیم .. در ضمن یه زن موفق بلده چجوری قائله رو بخوابونه .. این کم آوردن نیست وقت دعوا سکوت کنی , سیاسته و بالا بردن ارج و قرب خودته

من شوهرم قهر نمیکنه منم همینطور ولی اگر خیلی عصبی بشم بهش میگم سکوت کنه تا حالم خوب شه اونم وقتی حال ...

منم سکوت میکنم ولی اون حرف میزنه و دلمو میشکنه و بعد قهر شروع میشه. نمیدونم چه کنم

دنیا گرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوایل ازدواج خیلی بخاطر دخالت مادر شوهرم دعوا داشتیم حتی کتک کاری اما بعدش کلی تحقیق کردم با چندتا ادم با سیاست حرف زدم یه دوست خوب کمکم کرد تا بلخره زندگیم یکم اروم شد و رفته رفته اختلافا را تونستیم کنترل کنیم

من کمتر توهین میکنم وقتی عصبانی میشم , میدونی چرا ؟ چون همیشه به بعد از دعوا فکر میکنم , چون .قتی عص ...

واقعا تو دعوامون اون مقصر بود و قهر کرد

من سکوت کردم

ولی دلم میخواد قهر ریشه کن بشه از خونه مون

نمیدونم چه کنم

دنیا گرده
منم سکوت میکنم ولی اون حرف میزنه و دلمو میشکنه و بعد قهر شروع میشه. نمیدونم چه کنم

درسته دلتون شکسته ولی بخدا نمی ارزه  من حاضرم همیشه عذر خواهی کنم ولی یه لحظه قهر نباشیم البته قهر نمیکنیم یکم باهم سر سنگین میشیم این قانونمه از اول گذاشتیم 

خب چجوری! همسر من خدای قهر کردنه

چی بگم والا،،انقدر دعوا نکردیم که یادم نمیاد باید چکارا کرد،،ببین کلا نه من اهل قهرم نه همسرم،،یکی از دلایل دعوا نکردنمونم اینه که من نه گله و شکایت از خانوادش میکنم نه اون از خانواده من،،شاید دلخوری یا حرف و حدیثی هم بشه که بهمون بر بخوره ولی هیچ وقت مطرحش نمیکنیم تو خونه یا سرش نمیجنگیم،،بعدشم مشکلاتمون و با صحبت حل میکنیم،،به هم فرصت میدیم خیلی زیاد،،کنار میایم با شرایط هم،،درک متقابل داریم تو زندگی،،خودخواهی و منم نداریم واقعا

درسته دلتون شکسته ولی بخدا نمی ارزه  من حاضرم همیشه عذر خواهی کنم ولی یه لحظه قهر نباشیم البته ...

ما هم قانون گذاشتیم

همسرم کلا به قهر عادت داره

ولی خب نمیشه اون اشتباه کنه من عذرخواهی کنم

حتی غذا هم نمیپزم

اونم دیر میاد نمیگه کجا بوده، کلا خونه مون سکوت محضه

دنیا گرده
چی بگم والا،،انقدر دعوا نکردیم که یادم نمیاد باید چکارا کرد،،ببین کلا نه من اهل قهرم نه همسرم،،یکی ا ...

ما کوچکترین اختلاف نظرمون به قهر چندروزه تبدیل میشه، سکوت کامل. واقعا نمیدونم من به شخصه چه باید کنم

دنیا گرده

اولا موقع دعوا از گذشته حرفی نزن بعدشم رخت خواب تو دعوا نباید جدا بشه بعدش غذا همیشه حتی تو دعوا با هم بخورید تو جدا اون جدا نه .حرفی از خانواده ها تو دعوا نباشه حتی یه اشاره کوچیک .داد زدن تو این مواقع ممنوع موقعی که هر دو طرف اروم شدید حرف بزنید حتی اگه امکانش هست تو موقع دعوا اتاق را ترک کنید تا اوضاع اروم بشه 

ما هم قانون گذاشتیم همسرم کلا به قهر عادت داره ولی خب نمیشه اون اشتباه کنه من عذرخواهی کنم حتی غذ ...

ببین عزیزم نمیخواد مستقیما عذر خواهی کنی , یه بحث خنده دار را بنداز یا هر چی نزار این چیزا طولانی باشه , مثلا من میرم رو پاش میشنم میگم بوسم کن و عذر خواهی کن تا ببخشمت , اونم میگه عمرا , پاشو ببینم پر رو , ولی من پا نمیشم , میگم دستمو ببوس تا ببخشمت , خندش میگیره
حالا این به شوهر من اثر داره , ببین واسه شوهر تو چی خوبه