2777
2789
عنوان

میشه ی دقه بیایی

77 بازدید | 12 پست

میشه از مشکلاتتون با خونواده شوهرتون بگید؟؟خونواده شوهرم خیلی بدن خیلی اذیتم میکنن.رفتن دعانویس اوردن زندگی منو خراب کنن.اخه چکارکنم از دستشون فک میکنم بدتراز اینا تو دنیا نیست ک نیست

خوشبخت ترین بدبختم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطور فهمیدی دعا نویس اوردن 

چندوقت بود ی چیزی بالای در توالتمون فکرمو مشغول کرده بود چندروز پیش برداشتمش نگاش کردم دیدم دعاس و همش اسم شوهرمو نوشته

خوشبخت ترین بدبختم 

زن داداشم رفتم خونشون موهامو برام رنگ کرد بعد که رفتم دم در خونشون آب بود اینقد ترسید به من نگفت به اون زن داداشم گفت ببین این چیه نکننه جادو جنبله فکر کرده براش جادو درست کردم اخر آب کلر بود چکه میکرد بعضی عروسا خودشون بد بینن

خدابت صبربده.5صلوات بفرست وایه الکرسی چهارقل ب اب بخون پخش کن ب خونت ولباس شوهرت وبخورین دعاباطل میش

حالا این یکیو پیداکردمو باطلش میکنم اگه دوباره بذارن چکارکنم 😢😢

خوشبخت ترین بدبختم 
زن داداشم رفتم خونشون موهامو برام رنگ کرد بعد که رفتم دم در خونشون آب بود اینقد ترسید به من نگفت به ...

عزیزم اون دعارو پیداکردم.چندبارم خود شوهرم گفته ک مامانم میره دعامیگیره ک ماازهم سردشیم،

خوشبخت ترین بدبختم 
حالا این یکیو پیداکردمو باطلش میکنم اگه دوباره بذارن چکارکنم 😢😢

همین کارکنم هفته ای یباراخه کیه که بخوادزندگی بچشوخراب کنه سعی کن بشون نزدیک شی محبت کنی ک حس بدشون نسبت بهت عوض بشه