2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این خون از کجاست از داخله یا از بیرونه...

آخه متاسفانه بخاطر حساس شدن بدنم بیرون بدن منم یه کوچولو حسای میشه و یکم خون میاد بااینکه خبلی دیر ب دیر میشه 

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

منم همینطور رفتم دکتر ژل داد گفت سعی کن نزدیکی نداشته باشی هروقتم داشتی از این ژله بزن که من ژل رو نگرفتم و دیگ نزدیکی ندارم راستی موقع نزدیکی دردم داری؟نه

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

ب هیچ وجه نزدیکی نکنید 

چ دلی دارید والا 

تازه وقتی خونم میبینی 

جفتت پایینه 

واقعا خیلی سخته اقایون نه ماه تحمل کنن؟؟؟؟؟ ما نه ماه بچه ب شکم رو تحمل میکنیم اونام یکم سختی بکشن هیچیشون نمیشه

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
این خون از کجاست از داخله یا از بیرونه... آخه متاسفانه بخاطر حساس شدن بدنم بیرون بدن منم یه کوچولو ...

بعد از دستشویی که با دستمال خودم خشک میکنم در حد یکی دوقطره خیلیییی ریز رو دستمال میبینم انگار از لبه بیرونیه

اصلا بارداری ارتباطی به نزدیکی نداره  و اگر رعایت بشه مشکلی پیش نمیاد از پزشکم پرسیدم

دکتر من گفت سعی کنین نداشته باشین چون بچمون واسمون مهمتر از هرچیزی نمیکنیم ان شالله چیزی نیست ب دکترت بگو 

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
سه ماهه دوم هستم همین پریروزم دکتر بودم سوتو دادم نگفت جفتت پایینه

اگه توی سه ماهه دومی و این مدلی هستی که کلا اسم نزدیکی رو نیار!

بدنت سردی کرده چیزای گرم بی خطر بخور

السلام علی الحسین💖