2777
2789
ب هیچ وجه نزدیکی نکنید  چ دلی دارید والا  تازه وقتی خونم میبینی  جفتت پایینه  ...

عزیزم جفتم پایین نیست مقصر همسرم نیست من تو بارداری خیلی اذیت میشم وقتی نزدیکی ندارم حتی به پزشکم گفتم گفت طبیعیه من ده روزی یکبار شاید بیشتر نزدیکی دارم

سوزش دارم 

همون  تو دسشویی هم نشستنی حس میکنی یه چی میخواد از واژنت بزنه بیرون؟

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد از دستشویی که با دستمال خودم خشک میکنم در حد یکی دوقطره خیلیییی ریز رو دستمال میبینم انگار از لب ...

افرین برای منم دوبار تا حالا تکرار شد حتی درد هم دکترم گفت طبیعیه سعی کن کمتر نزدیکی کنی اما خب رابطم کلا نصف شده نمیخوام سردی بین منو شوهرم بیفته

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
همون  تو دسشویی هم نشستنی حس میکنی یه چی میخواد از واژنت بزنه بیرون؟

نه همچین حسی ندارم فقط بعد نزدیکی که دستشویی میرم در حد یکی دو قطره خیلی کم خون میبینم اونم بعد یکی دوساعت از بین میره

نه همچین حسی ندارم فقط بعد نزدیکی که دستشویی میرم در حد یکی دو قطره خیلی کم خون میبینم اونم بعد یکی ...

چن هفته ات هست ب دکترت هم بگو 

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

همچین موضوعی رو با دکترت مشورت کن، با معاینه میتونه بگه که از واژنتون هست یا رحم. دکتر منم گفت اگه آروم باشه و وزن همسر رو شکم نیفته مشکلی نیست. البته به شرطی که شرایط جنین و جفت نرمال باشه.