2777
2789
عنوان

واکسن جدید برای کودکان ۹۵.۱.۱ به بعد

1407 بازدید | 39 پست

اینودکتر دخترم توکانال زده .کسی هم شنیده چنین چیزی .یاکسی تومراکز بهداست اگر کارمیکنن میشه توضیح بده راجبش

♦️آغاز واکسن جدید فلج اطفال کودکان در البرز

دانشگاه علوم پزشکی استان البرز:
🔹والدین در استان البرز و جهت واکسینه شدن کودکان خود که از تاریخ های 95/01/01 به بعد متولد شده اند ، به نزدیک ترین پایگاه جامع سلامت محل سکونت خود مراجه کنند.
🔹این واکسن تزریقی فلج اطفال به برنامه ایمن سازی اضافه شده ، و از اول بهمن ماه لغایت پایان بهمن ماه انجام خواهد شد.

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندین سال پیش یادمه بچه هایی که تو مدارس عضو بسیج دانش آموزی بودن با همکاری اداره بهداشت یه طرح سراسری اجرا کردن به این صورت که خونه به خونه میرفتن و همه ی بچه ها رو قطره فلج اطفال میدادن و بعدشم گفتن که تو ایران دیگه ریشه کن شده