2777
2789
عنوان

چه پوشکی خوب و با کیفیته؟

304 بازدید | 33 پست

دخترم همش پاش سوخته

همه جور پمادی هم امتحان کردم

به این نتیجه رسیدم پوشکش رو عوض کنم

از بدو نوزادی مولفیکس بستم براش

بجز مای بیبی و مولفیکس چه پوشکی خوبه؟

مرسی مامانای مهربون

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول سوختگیشو درمان کن.قارچ شده حتما

نه قارچ نیست

براش پماد کورتون دار زدم

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

پوشکای خارجی پمپرز یا پریما، هاگیز، جان ب ب

کانفی هم عالیه مال ترکیه هس من وقتایی که پمپرز گیرم نمیومد کانفی میبستم

مرسی که مزخرفه! مخصوصا کش و چسبش! مای بی بی هم نشتی داره! 

مولفیکس هم فقط یه اسم در کرده، اصلا به درد نمیخوره به پای دختر من نمیساخت

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

پمپرز خیلی خوبه البته سوختگی اش دارو میخواد

پسر من یک ماه سوختگی داشت نوزاد که بود آخر بعد یه ماه دکترش یه پماد ترکیبی داد که یادم نیست ترکیب سهدتا دارو بود یکی اش زینک بود اونو سه روز زدم خوب خوب شد ولی یه ماه کالاندولا و نمی دونم مینو و هر چی داد خوب نشد تا اون ترکیبی رو داد

معذرت میخوام پوست بیضه بچه رفت تا آخر اون ترکیبی رو داد ولی سه روزه خوب شد

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊
منم خواهرزادم هیچی خوبش نمیکنه تاول زده بود ازمشت ب جلو یکم بهتر شده ولی کامل خوب نمیشه.

ممکنه قارچ باشه!

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
پوشکای خارجی پمپرز یا پریما، هاگیز، جان ب ب کانفی هم عالیه مال ترکیه هس من وقتایی که پمپرز گیرم نمی ...

دقیقا همه رو درست گفتی. فقط اینکه کانفی تقلبی شده. ملفیکس افتضاح نازک شده.مای بیبی هم که بیخوده

چشم به راه...