2777
2789
عنوان

چه پوشکی خوب و با کیفیته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 33 پست
احتمالا خارجیشو میگیری یا جیش بچت کمه

نه عزیزم از فروشگاههای معمولی میگیرم به قیمت همه جا. والا تا پرش نکنه عوض نمیکنم. شایدم بچه های من پوست کلفتن😁😁😁😁

لا تقنطوا من رحمت الله

من مولفیکس خوبه برای بچه ام اولی تا حالا همینه شما یک نگاه به تغذیه ات بنداز شاید خیلی گرمیجات میخوری بچه شیرشو میخوره یکم چیزای خنک بخور مثل عرق کاسنی و بید و بیدمشک 

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره شده قارچ.بمیرم تا نزدیک مچ پاشم اومده.کتفشم ک هی در میره.دیروز و پریروز خیلی گریه میکرد .

متخصص اطفال بردتش؟  پماد هیدروکورتیزون و کلوترومازول رو قاطی کنه بزنه بهش خوب میشه! اگه نشد پماد آلفا رو امتحان کنه! آلفا هم عالیه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
متخصص اطفال بردتش؟  پماد هیدروکورتیزون و کلوترومازول رو قاطی کنه بزنه بهش خوب میشه! اگه نشد پما ...

بردن فایدن نداشت.اره اتفاقا دنبال پماد آلفا هستیم گیر نمیاد مگر سفارش بدیم یکی برامون بیاره.

🧘‍♀️دردی ک تورو نکشه قویترت میکنه🧘‍♀️
دقیقا همه رو درست گفتی. فقط اینکه کانفی تقلبی شده. ملفیکس افتضاح نازک شده.مای بیبی هم که بیخوده

من یک سال و نیمگی دخترمو از پوشک گرفتم تا اون موقع که خیلی خوب بود کانفی

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
بردن فایدن نداشت.اره اتفاقا دنبال پماد آلفا هستیم گیر نمیاد مگر سفارش بدیم یکی برامون بیاره.

همه ی داروخونه ها دارن که! 

من کانفی و ما بیبی برای بچم نشتی میده. زود از اینور اونورش میده بیرون. 

مولفیکس ۳و ۴ خیلی خوبن. یکم فقط کشش دور پاشون تنگه و جا میکنه. 

مابیبی ها خیلی نازک شدن. کانفی هم تقلبی شده اصلا خوب نیس نخرین. 

درحال حاظر به نظرم قیمت مناسب و جنس نسبتا خوب فقط مولفیکس گیر میاد.  وگرنه اگر بخوای خوب خرج کنی باید بری خارجی بگیری مثه پمپرز. 

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

پوشک پریما پمپرز خوبه .تا میتونی باز بذارش نذار ادار و مدفوع روش بمونه زودی بشورش. پماد وازلین زینک مخصوص کودکان خیلی خوب جواب میده من کلی رو مسرم امتحان کردم کرمهای مختلف خارجی و گرون ولی زینک خوبش کرد. 

وازلین بزن به عنوان اخرین راه برای پسرم جواب داد. والا تازگیها مولفیکس کیفیتش افتضاح شده. پریما هم خ ...

وازلین هم زدم عزیزم 

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
پوشکای خارجی پمپرز یا پریما، هاگیز، جان ب ب کانفی هم عالیه مال ترکیه هس من وقتایی که پمپرز گیرم نمی ...

قیمت اینارو بهم میگی گلم؟

سایز چهار

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
پمپرز خیلی خوبه البته سوختگی اش دارو میخواد پسر من یک ماه سوختگی داشت نوزاد که بود آخر بعد یه ماه د ...

ای جان...عزیزم

گلم من خیلی پمادای مختلفی زدم یه کم خوب میشه اما باز میسوزه وحشتناک به همین خاطر میگم حتما از پوشکشه

والا من برای دختر بزرگم دو سال مای بیبی بستم آخ نگفت واسه کوچیکه هم الان میبندم خوبه اگه استفاده نکر ...

مای بیبی هم یک بار گرفتم نساخت بهش