شیر کاکائو اگه داری چه بهتر اگه نه خودت میتونی با پودر کاکائو شیر کاکائو درست کنی
نصف خامه رو بریز تو قابلمه زیرشو روشن نکن
ذره ذره دو لیوان شیر کاکائو رو بهش اضافه کن و خوب هم بزن تا خامه ت باز بشه اگه نشد یا برید
تند تند هم بزن در حدی که شیرت کف کنه
بزار رو گاز به اندازه دلخواه شکلات تخته ای و یه ساشه ژلاتین بریز
و سریع هم بزن که ژلاتین باز شه
موادت نباید به جوش برسه همین که ژلاتین باز شه و شکلات آب شه آماده س
زیرشو خاموش کن بریز تو قالب
اگه بیشتر میخوای مواد رو دو برابر کن
یکی دو ساعت باشه تو یخچال تو دمای همون چهار درجه اینا
میبنده