2777
2789

من شنیدم چله زیارت عاشورا خیلی خوبه به تمام حسین متوسل میشی

خدایا نی نی کوچولو حس میکنم تودلمه منتظرم که ببینم یکی ازفرشته هاتو بهم دادی که نه ماه دیگه بیادتوی بغلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حضرت علی توسل کن، 12000تا یاعلی با طهارت تو یجای خلوت ترجیحا مسجد پشت سر هم بگید، مشکل گشای عالم بی جواب نمیزاره 

شاید با یه نیت خیر و دعای از ته دلت باعث شدی گره کار یکی باز بشه، نمیخوای واسطه معجزه خدا باشی؟ 

منم دعا کنید سمیه هستم باردار بشم

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

من گرفتم.هیچ دعای خاصی لازم نیست از ته دلت با یقین و اعتماد فقط اول توکل به خدا کن دوم توسل به همه ی ائمه.با دونه به دونشون صحبت کن.بعد از هر نمازت اول با خدا صحبت کن بعدش با معصومین.یه بار با امام علی یه بار با امام حسین یه بار با حضرت زهرا یه بار با پیامبر یه با با حضرت علی اصغر یه بار با امام حسن مجتبی یه بار با امام حسن عسگری و همشون.هر بار با یکیشون درد دل کن حاجتتو بخوا و ناامید نشو شک نیار نگو حاجت منو نمیدن.با اطمینان دعا کن و بهشون بگو مطمئنم حاجتمو خیر و صلاحمو بهم میدید❤یه نذر کوچولو هم بکنی خوبه.نذر صلوات مثلا برای حضرت زهرا نذر مثلا شکلات توی ولادت ائمه نذر شیرینی توی ولادتشون یا شهادتا.فقط و فقط حواست باشه ناامید نشی

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
من شنیدم چله زیارت عاشورا خیلی خوبه به تمام حسین متوسل میشی

ممنون عزیزم.حاجتت روا

التماس دعا

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
توروخدابه منم بگیدحاجتم شفای یه مریضه

ان شاالله که به حق بیمار کربلا مریضتون شفا پیدا میکنه

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
سوره حشر  سوره یاسین زیارت عاشورا حدیث کساء نادعلی

ممنون عزیزم.حاجتت روا

التماس دعا

من گرفتم.هیچ دعای خاصی لازم نیست از ته دلت با یقین و اعتماد فقط اول توکل به خدا کن دوم توسل به همه ی ...

ممنون عزیزم.خیلی عالی بود.حاجتت روا 

التماس دعا