2777
2789
عنوان

اتفاقات عجیب و غریب بدن من😨😨😨

297 بازدید | 14 پست

سلام 

بچه ها من نزدیک14ماهه اقدامم..

باید16آذر پریود میشدم نشدم ..3بار بیبی چک زدم منفی بود..بعد رفتم پیش یکی که طب سنتی میدونست نبضمو گرفت گفت باردار نیستی..البته هیچ نشونه ای از بارداری هم نداشتم کمرم فوق العاده درد میکرد...

بعد یه دارو گیاهی داد بخورم دوشب خوردم و دیشب انگار ترشحات تخمک گذاری  داشتم 😞حالا بنطرتون چیکار کنم؟بازم دارو ها رو بخورم که پریود بشم؟؟

اصلا اینقدر تاخیر منطقی و عقلیه ؟؟شما جای من بودین چیکار میکردین؟؟

دارو رو بخور ترشحات طبیعی هستش میخاد راهش باز بشه پریود بشی دیگه

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تخمک گذاری نیست؟

نه بابا چه تخمک گذاری .... 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
پس من دیوونه شدم😁

منم ۴ روزه پ نشدم .... همین سفیدا ترشحات دارم زیر دلمم داره میترکه حس میکنم کیستامه

ترشحات سفید عفونته؟

معلوم نیست چیه لامصب تخمدونامون هی دارن واکنش از خودشان در میکنن

راستش دیشب آخر شب یه کیت تخمک گذاری گذاشتم پررنگ شد.به نظرتون چیکار کنم؟

نمیدونم عزیزم من سر در نمیارم

بهتره بری دکتر 

یا اگه نمیتونی نوبت دکتر بگیری برو بهداشت محلتون

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍