من با دوتا بچه توی شهر غریب هستم شوهرم از صبح تا شب سرکاره،دوتا بچه کوچیک،نمیتونم بیرون برم چون خیلی کوچیکن.پدر و مادرم شهر دیگه هستن،۸ساعت دوره با ماشین از ما،یه خواهر دارم اینجا که خودش هم بچه داره با خانواده شوهرش بیشتر میجوشه و خوشه،خانواده همسرم هم یا شهر دیگه هستن یا اصلا رفت و آمد نمیکنن خیلی توی خودشون هستن کم حرف و منزوی اصلا اهل رفت و آمد نیستن.از صبح تا شب تنهام. شماها هم مثل من هستین.گاهی از پنجره بیرون رو نگاه میکنم همین
مرسی آره راست میگی از به بعد باید برم واقعا پیشگیری از بیماری راحت تر از درمانشه
کمبود ویتامین دی جدی تر ازاین حرفاست حتما خودت و بچه بیرون برو .. روزاییک هوا افتابی و گرمه پنجره خونه رو باز کن نور مستقیم بخوره بهتون خودتم اگه امکانشو داری دکتر برو ازمایش بده ولی اگه نه مراکز بهداشت قرص ویتامین دی رایگا میدن خودت بخور قطره آ د بچتم مرتب بده
قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫