2777
2789
عنوان

کسی رو اینجوری دیدید با این مشخصات

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 24 پست
عزیزم من ۷۴ کیلو هستم مجرد بودم ۵۲ کیلو بودم خیلی عالی بودم ولی خیلی زمان میگذره الان چهارسالی میشه ...

یا خدا چرا انقد چاق شدی

خیلی مانکن بودی که

البته نمیدونم قدت رو

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا حضرت استخودوس!!!!! تو چه مدتی؟؟؟ چند بودی چند شدی؟ ماشالا به این اراده من 3-4 کیلو میخوام کم ...

من وزنم بالابود باردار نمیشدم ۱۱۸ دیگه پریودامم نامنظم تنبلی تخمدان از شوهرم افتضاح چاقتر.تصمیم گرفتم به لاغری تو سه ماه کم کردم خداروشکر هیچ اسیبی ندیدم فقط موهام یه ماه ریخت اما همه چیم تنظیم شدش الان شدم ۷۵ گرچه ت  بارداری دارم پایینم میام 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
مربی باشگاه من قبلا خیلی چاق بوده.طی چندسال با ورزش خیلییی لاغر شده.در حده 55 کیلو.پوست شکمشو ندیدم ...

عزیز بلخره پوست متناسب با اون هیکل خودشو باز کرده چطور ممکنه اندازه یک ادم کامل وزن از دست داده باشه بعد پوستش زیاد نیومده باشه!!!!

من وزنم بالابود باردار نمیشدم ۱۱۸ دیگه پریودامم نامنظم تنبلی تخمدان از شوهرم افتضاح چاقتر.تصمیم گرفت ...

احسنت

از قبل از ازدواجت اونقد چاق بودی؟

حالا مراقب باش تو بارداریت باز چاق نشی خیلی سخته 

احسنت از قبل از ازدواجت اونقد چاق بودی؟ حالا مراقب باش تو بارداریت باز چاق نشی خیلی سخته

قبل اردواج ۸۰ بودم دیگه بعدش ترکوندم فدات مرسی گلم 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
قبل اردواج ۸۰ بودم دیگه بعدش ترکوندم فدات مرسی گلم 

ایشالا جوجه به سلامت بیاد بغلت

من عید ۷۳ کیلو بودم الان ۵۷ کیلو ام خیلی شوهرم خوشحاله که به وزن قبلم برگشتم میگه الان خ ب شدی خودمم راضی ام ولی پوست شکمم چون تو بارداریم ترک خیلیی خورد الان شل شده اونم میگن اگه کندور رو باروغن زیتون بزنی بهش جمع میشه

عزیز بلخره پوست متناسب با اون هیکل خودشو باز کرده چطور ممکنه اندازه یک ادم کامل وزن از دست داده باشه ...

این خانومی که گفتم طی سالیان سال وزن کم کرده.الان مربیه بدنسازی و ایروبیکه.میگم که تنها جاییه که خیلی به چشم میاد شکمشه که از روی لباس کاملا مشخصه زده بیرون.گوشت بازوش کمی شل هست ولی نه اونقدری که به چشم بیاد.ولی پاهاش کاملا ورزیدست.